И K.O.R.A. на феста "Dark Sun and Winter Cold 2023"

25 яну 2023, 12:25 ч. 446 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

KORA е банда от София, създадена през 2012- г. от Петър Братанов. След като намира съмешленици и групата е попълнена, започват да работят върху авторските си идеи. Записват три лайв видеоклипа с "Ampsonair". Имат концерти както в столицата, така и в страната. В края на 2013-та в групата настъпват персонални промени. През следващите месеци заснемат нов видеоклип - към песента "Unacceptable". През есента на 2013-а г. K.O.R.A. започват записите за дебютния си албум. Групата редува звукозаписни сесии с концертни участия и работата по албума напредва бавно. През октомври 2014-а г. албумът "Out Of The Box" излиза, и е предстваен с промо-концерт в "Bar Zar" - София. През лятото на 2015-а г. бандата заснема ново видео към парчето "Tools and Fools". През 2016-а г. участват на фестивалите "Ostring" и "Revolution Festival" в Румъния. В края на 2017-а г. излиза вторият албум на групата - "Inception". K.O.R.A. започват 2018- г. с кратко турне в подкрепа на албума, а през септември участват на фестивала "We Are Going To Мъглиж". В края на 2020-а г. пускат видеоклип към акустичната версия на парчето "Whatsoever A Man Soweth". През лятото на 2022-а г. K.O.R.A. участват на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив.

Dark Sun And Winter Cold Vol. 4, Mixtape 5 (B-Side), 11.02.2023, Saturday

 

dsawc k.o.r.a.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".