AVANTASIA кандидатстват за представител на Германия на "Евровизия 2016"

14 яну 2016, 17:31 ч. 1074 / 5 2
пред./следв.

   AVANTASIA, проектът на вокалиста на EDGUY Tobias Sammet, е един от десетте участници, избрани за предварителния кръг на състезанието "Евровизия 2016" в Германия.
   Tobias Sammet коментира: "Стори ми се необичайна идеята да се състезаваме с някого в изкуството си, да свирим музика срещу съперници... като на олимпиада. Защо да изпускам възможност за реклама? Имаме три минути да покажем на милиони хора, че съществуваме!"
   Конкурсът "Евровизия" тази година ще се проведе в Стокхолм, Швеция, през месец май. Предварителният кръг за Германия ще се излъчи на живо в интернет и по държавната телевизия "Das Erste" на 25 февруари в 20:15 ч. местно време.
   AVANTASIA участват с актуалния си сингъл "Mystery Of A Blood Red Rose". Това е и откриващата песен от предстоящия да излезе на 29 януари седми студиен албум на формацията, "Ghostlights".


още за:

AvantasiaEurovision


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tonyo Zhelev 15.01.2016 03:40:58 отговори + 1 0
Добра идея, ама не мисля, че баш с тази си песен трябваше да участват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 14.01.2016 20:21:28 отговори + 3 0
А бе ... няма лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".