AVANTASIA показаха обложката на DVD-то "The Flying Opera"

5 яну 2011, 09:02 ч. 278 / 6 5
пред./следв.
AVANTASIA полагат финалните щрихи върху двойното си DVD "The Flying Opera - Around The World In 20 Days", което ще излезе в началото на месец март. То документира уникалното турне на проекта на Tobias Sammet (EDGUY), в което участват много на брой гости. Сред тях са: Kai Hansen (GAMMA RAY/екс-HELLOWEEN), Bob Catley (MAGNUM), Jorn Lande (MASTERPLAN), Amanda Somerville, Olli Hartmann и Michael Kiske (екс-HELLOWEEN). Ето и обложката:

още за:

Avantasia


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.01.2011 08:48:35 отговори + 0 0
та това е предишното турне и там изобщо няма Michael Kiske, говоря за него, защото той е събитието в новото турне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мy Lord-Atanas 6.01.2011 02:14:18 отговори + 0 0
Еха....така е май наистина в новите техни неща се разправя за онзи прословут лирически герой от "scarecrow" дето не е бил разбиран от мнозинството и започнал да създава и да общува със звуци и да си изгражда совствен свят. Tobias каза,че ще продължи да възпява за този герой и в следващите техни творби,докато не докара изторията до край....определено има какво да се пее за героя щом това става в два поредни дълги албума....сигурно в DVD-то ще се разбере повече. Въпреки че по-добре е дас поотделят внимание малко повечко на начина по който се е записвал даден албум в смисъл....кадри от стодиото,китарните партии барабанните и т.н. това според мен би било по-интересно. А и повечето дивидита са лайфове...да нищо лошо в това ама нека и да има малко неща и от кухнята... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 11:43:18 отговори + 0 0
Мда... на официалния сайт на Тоби не се споменават участниците в DVD-то, но ние си знаем де

Grosskopf, изглежда е било яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 5.01.2011 11:29:15 отговори + 0 0
Малко странен източник на информация по тая тематика, но... http://www.btv.bg/news/lifestyle/galleries/galeria/1247513039-Edna_rok_opera_na_jivo.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2011 09:42:39 отговори + 0 0
Michael Kiske? Това не е ли снимано на предното им турне от 2008? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".