AVANTASIA показаха обложката на "The Mystery Of Time"

2 фев 2013, 18:17 ч. 346 / 10 3
пред./следв.
Новият албум на амбициозния проект на Tobias Sammet от EDGUY - AVANTASIA - "The Mystery Of Time" ще излезе на 30 март. Периодочно ви съобщавахме информация за гост-музикантите в албума, както и други подробности около него. Вече е ясна и обложката, която може да видите по-долу:
avantasia - the mystery of time


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Wolfheart 6.02.2013 19:12:25 отговори + 0 0
Бтв, изтече и първата песен от албума
http://www.youtube.com/watch?v=E9hYtNlz9bQ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wolfheart 6.02.2013 19:10:16 отговори + 0 0
Имам чувството, че ще е по-дисни и от новия найтуиш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2013 12:52:58 отговори + 0 0
Не ми вдъха доверие, но дано албумът този път да става за нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".