Автобиографията на Brian Johnson от AC/DC излиза на български заедно със световната си премиера

11 май 2021, 12:05 ч. 751 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Автобиографията на Brian Johnson от AC/DC излиза на български език заедно със световната премиера на книгата
The Lives of Brian ще наелектризира читателите у нас през есента

На 26 октомври почитателите на твърдата музика в България ще имат възможността да се докоснат до автобиографичната книга на Брайън Джонсън – легендарният вокалист на митичните AC/DC, заслужено признати за една от най-добрите хард рок групи на всички времена! Мемоарите на Джонсън ще разходят читателите през целия житейски път на певеца – от ранните му детски години в малък английски град като син на ветеран от Втората световна война, през първите стъпки в музиката като вокалист на Geordie и последвалата замяна на починалия Бон Скот начело на AC/DC.

Само три месеца след като Джонсън застава начело на групата излиза седмият студиен албум на групата, озаглавен „Back in Black“. Джонсън композира музиката заедно с Ангъс и Малкълм Йънг, а тавата постига безпрецедентен успех. В световен мащаб албумът се продава в над 50 млн. екземпляра, превръщайки „Back in Black“ във втория най-продаван музикален албум на всички времена. Останалото е история, включително и напускането на групата през 2016 г. заради сериозни проблеми със слуха и триумфалното завръщане на сцената по-късно...
Освен в музикалния свят, Джонсън е познат и като сериозен автомобилен ентусиаст, превърнал се в легенда и сред почитателите на високите скорости и адреналина.

Чрез издателство Hybrid Books, „The Lives of Brian“ ще бъде налична в България в деня, в който всички почитатели на AC/DC по света ще се потопят в разказите за различните животи на Брайън.

Книгата ще бъде налична във варианти с меки и луксозни твърди корици, спазвайки утвърдения стил на издателството.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Brian 11.05.2021 12:09:43 отговори + 6 1
Велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".