Автобиографията на Brian Johnson от AC/DC излиза в България днес

13 окт 2022, 14:13 ч. 692 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Автобиографията на Brian Johnson от AC/DC излиза на български

на 13 октомври заедно със световната си премиера
"Лицата на Брайън" ще наелектризира читателите у нас през есента

На 13 октомври почитателите на твърдата музика в България ще имат възможността да се докоснат до дългоочакваната автобиографична книга на Брайън Джонсън – легендарния фронтмен на AC/DC. Една от най-свежите и забавни истории в рокендрола!

Разказът започва от родителите, от детските години в работническия град, минава през създаването на собствена група и стига до момента, в който Брайън „поема щафетата“ от Бон Скот, чието наследство надгражда.

През 1980 година Бон Скот, певец и текстописец на AC/DC, умира на 33-годишна възраст. AC/DC си търсят нов вокалист, канят на прослушване Джонсън – и само няколко дни по-късно той вече е в студиото и работи по култовия „Back in Black“, който се превръща в най-продавания рок албум на всички времена, като от него са продадени 50 милиона екземпляра.

Имал съм немалко безсънни нощи и доста, дето си бяха страхотни; скапани дни и хубави дни. Извървях пътя от църковен хорист до рокендрол певец, а сега написах и шибана книга за всичко това...

В тази книга ще срещнете един Брайън Джонсън, когото не познавате от концертите и клиповете в интернет. Ще се запознаете с момчето от Нюкасъл – син на ветеран от Втората световна и италианка, което пее в църковен хор и което непрестанно се впуска в приключения и лудории. С юношата, влюбен в музиката, който работи във фабрика, но свири с групата си „Джорди“ по клубовете. Със съпруга и бащата, който започва собствен бизнес, но не се отказва от мечтата за голямата сцена.

Трогателна, лична, искрена, но адски забавна, „Лицата на Брайън“ е вдъхновяващо четиво, което ще ви разсмее, ще ви просълзи и ще ви надъха.

В книгата са включени и много снимки от личния архив на Брайън Джонсън – тази галерия разказва своя собствена история.

 

brian johnson ac/dc book



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".