Автобиографията на Lenny Kravitz излиза на български на 1 юни

6 май 2021, 08:16 ч. 873 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дългоочакваната автобиография „Да бъде любов“ на Lenny Kravitz излиза на български на 1 юни

Книгата на Кравиц продължава серията музикални истории
на издателство Hybrid Books

След Джей Зи, Фреди Меркюри, Роб Халфорд и Пол Стенли Лени Кравиц е поредният велик музикант, който влиза в каталога с биографии на издателство Hybrid Books. Книгата е озаглавена „Да бъде любов“, което е и името на дебютния студиен албум на музиканта, излязъл през 1989 г. Кравиц ненапразно избира това заглавие за книгата си – историята в нея разказва за годините, които го изграждат като творец, докато снове между Горен източен Манхатън, Болдуин Хилс и Бевърли Хилс в Лос Анджелис, Франция, Англия и Германия.
Не само музиката обаче е в сърцето на книгата. Освен че разказва за развитието си като певец, автор на песни и продуцент, Лени Кравиц разкрива и сложните отношения с баща си Сай, режисьор и продуцент, майка си Рокси Рокър, популярна от телевизионния екран, както и с музата си и най-голяма любов Лиса Боне, от брака с която се ражда филмовата звезда Зоуи Кравиц.

Моята история е поредица от песни, между които съществува магическа връзка. Никога досега не бях осъзнавал естеството на тази връзка, докато не започнах да пиша. Чак тогава магията подейства. Животът ми е основан на противоположности. Черно и бяло. Юдаизъм и християнство. „Джексън Файв“ и „Лед Цепелин“. Приел съм, че душата ми е зодия Близнаци. Извличам най-доброто от нея. Обожавам я. Ин и ян се смесват в сърцето и в съзнанието ми, осигуряват необходимия баланс, подхранват любопитството ми, дават ми усещане за спокойствие и лекота.

Автобиографичната „Да бъде любов“ на Лени Кравиц излиза на българския пазар с меки корици и луксозно издание с твърди корици и кожена обшивка на 1 юни, а предварителните поръчки с 10% отстъпка вече са налични в нашия сайт тук: https://bit.ly/3eOwOsn

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".