AXECUTOR се присъединяват към концерта на TOXIC HOLOCAUST

9 юни 2016, 12:11 ч. 819 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Axecutor са създадени през лятото на 2010 от Tormentor (бас) и Enforcer (китара), с цел отдаване на почит към истинския старошколски метъл. Скоро след това към тях се присъединяват Axecutor (вокал), Witcher (китара) и Калин (барабани). В този състав групата започва да твори авторски материал и да отдава почит към старите банди. Следват редица участия по фестивали и концерти из България. Малко след това се случват известни промени в състава, а именно: Blasphemer Panzer сменя Axecutor зад микрофона, а зад барабаните сяда Vidas и в този състав групата продължава да твори нов авторски материал. През месец май 2012 година излиза демото "Speed Metal Assault", записано от китариста на култовата траш шайка от близкото минало Касандра, Данчо Лазаров. Скоро след това е първото излизане на групата зад граница, а именно в съседна Гърция. Няколко месеца по- късно, от лейбъла "Stormspell Records", излиза EP-то "Aggressive Extermination" с чисто нов материал, като следват доста концерти и участия на редица фестивали у нас, дори и мини-турне в няколко европейски държави, където групата дели сцена с някои култови банди от ъндърграунда като Violentor, Nocturnal и Terrorhammer. През есента на следващата година в редиците на бандата се завръща Axecutor, този път като китарист. В този състав групата, през лятото на 2015 година, взима участие на фестивала Der Detze Rockt в Германия, където дели сцена с легендите Grim Reaper, Desaster, Skull Fist и редица други. Скоро след това е факт и второ европейско турне заедно с чилийците Slaughtbbath, шведските зверове Turbocharged и италианските спийд/трашъри Violentor. Към момента групата работи върху нов авторски материал, който ще бъде включен в техния предстоящ първи албум.

Американската Speed/Thrash/Black Metal банда Toxic Holocaust ще гостува за пръв път в България! Събитието ще се състои на 11 юли в столичния клуб Live & Loud. Билетите са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 20 лв., а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано. Предстои обявяване и на още информация около събитието.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 10.06.2016 17:00:53 отговори + 0 0
Съвсем подходящ съпорт, траш при траша, жица при жицата. Амин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тотю 9.06.2016 12:39:39 отговори + 4 4
Тотю одобрява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комар 9.06.2016 12:20:25 отговори + 3 4
Екстра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".