Steven Tyler издава първия си соло албум през юли

9 юни 2016, 08:22 ч. 795 / 6 5
пред./следв.

   Фронтменът на AEROSMITH Steven Tyler ще издаде първия в кариерата си самостоятелен албум на 15 юли чрез "Dot Records". Творбата ще носи заглавието "We're All Somebody From Somewhere". Още на 2 юли започва турнето на певеца, на което той ще промотира албума, под надслов "Out On A Limb". Музикалната насока на диска е близка до кънтри музиката, продуцент е самият Tyler, заедно с T Bone Burnett, Dan Huff, Marti Fredriksen и Jaren Johnston. Заглавното от общо 15 парчета ще се появи като сингъл на 24 юни.

 

още за:

Steven Tyler


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 12.06.2016 01:18:51 отговори + 0 2
Кънтрито е поп фолка на оня континент, нормално е по-меркантилните натам да залитат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 9.06.2016 11:11:13 отговори + 2 0
Интересно залитане към кънтрито се получава вече от поредния музикант, работил преди това в рок/метъл стил... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 9.06.2016 14:30:51 + 3 0
Ааами,доста често се случва всъщност. Дори вече не се учудвам. На Стивън Тайлър може и да му се получи. Гласът му отива да пее кънтри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.06.2016 09:51:49 отговори + 6 1
Макар да не е съвсем мой стил, би ми било интересно да чуя кънтри албум на Стивън Тайлър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демагог 9.06.2016 08:34:00 отговори + 6 2
Къде е анти терлика да попита какво общо има това с праведната музика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".