Българин задържан с оръжие на концерта на GUNS N' ROSES в Букурещ

19 юли 2023, 09:02 ч. 1687 / 2 4
пред./следв.

   Българин се е опитал да влезе с оръжие на концерта на GUNS N' ROSES в Букурещ в неделя, 16 юли, предаде БТА. Той е бил заловен от жандармеристи на вход на стадион "Арена национал" в румънската столица.

   В мъжа е намерено стрелящо устройство във формата на химикалка с 8 мм патрон, пише "Аджерпрес", като се позовава на съдебни източници. Сънародникът ни е разследван под съдебен контрол за срок от 60 дни.


Източник: OFFNews.bg

 

guns n' roses

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Деян Ф 20.07.2023 20:40:05 отговори + 0 0
Аксел беще много зле от към пеене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 20.07.2023 17:20:55 отговори + 1 0
Емигрирайте в гюргево тогава ве, ******, само се оплакват и гледат кой е по-напред, а надали и капка енергия влагат нещо да променят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 19.07.2023 13:10:36 отговори + 17 2
Не знам как въобще са го хванали. Стори ми се доста слаба проверката. Иначе, бира - 6 кинта, вино - 6 кинта, коктейли с хубав алкохол - 12 лв.
Не очаквах да е пълен стадиона. Слаш свири като звяр, Аксел не спря да тича с кожен панталон, на 37 градуса. Очаквах по-силен звук, но като цяло - концерта беше много добър, както и организацията и всичко. Румънците, са доста по-напред от нас... но ние сме по-добри ШОФЬОРИ, ти да видиш...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Banx 19.07.2023 14:39:46 + 13 1
За пръв път ми се налага да шофирам в Румъния и столицата Букурещ, Батеее, тия са камикадзета!!! Няма толкова изтрещели хора зад волана! Иначе за концерта- Гънс са Богове!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".