Фронтменът на IRON SAVIOR Piet Sielck е диагностициран с рак, отменят всички концерти за 2023 г.

19 юли 2023, 11:36 ч. 2121 / 11 0
пред./следв.

   Вокалистът и китарист на германските пауърметъли IRON SAVIOR Piet Sielck съобщава:

Казват, че мълнията не удря два пъти на едно и също място, но понякога това се случва... След Jan [S. Eckert, бас] дойде моят ред да бъда диагностициран с рак. За щастие, той е открит в ранен стадий и е възможно да бъде излекуван...


   По-нататък музикантът споделя, че се налага веднага да започне химиотерапия, след което да претърпи и операция, като поради тази причина бандата отменя всички свои останали концерти за тази година. Sielck обаче ще продължи да бъде активен в социалните мрежи и да участва в промоцията на предстоящия албум на IRON SAVIOR "Firestar", който ще излезе на 6 октомври.

   Само преди 20-ина дни, на 30 юни, IRON SAVIOR осъществиха дългоочаквания си първи концерт в България. Шоуто им бе в първия ден на фестивала "Midalidare Rock 2023". Така родните фенове гледаха групата на живо буквално в последния момент преди тя да прекъсне концертната си дейност.

 

Piet Sielck



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".