Българите TRI-O-FIVE ще свирят на "Fusion Stage" на "EXIT Fest"

29 май 2011, 11:51 ч. 148 / 3 0
пред./следв.
От години насам "Fusion Stage" е душата на фестивала "EXIT". С времето, една от най-големите сцени се превърна в място, което събира хора без разлика във възраст, националност или музикален вкус. Както програмните директори споменаха, за единадесет години "Fusion" е мястото на "EXIT", където изпълненията не стихват, където бандите свирят до 6 ч. сутринта и изпълнителите посрещат изгрева на слънцето, заедно с публиката. Сцената е била домакин на едни от най-популярните рок, поп и алтернативни изпълнители, местни, от региона, както и останалата част на света. "Fusion" е сцена на истински чар и енергия, където много изгряващи банди правят своя дебют пред по-широка публика, място запомнящо се с легендарни гигове и задължително присъствие за тези, които ценят добрите концерти. Тази година не е изключение в представянето на голям брой сръбски и изпълнители от региона. Заедно с потвърдените до момента, новите изпълнители, които ще се качат на "Fusion Stage" са Eva Braun, VELIKI PREZIR, NEZNI DALIBOR, MULTIETNICKA ATRAKCIJA и OLA HORHE. Почти всичики сръбски изпълнители, които ще забиват на Fusion са издали албумите си за "Exit Label", предоставяйки ги и за безплатен даунлоуд. Последният от тях е на OLA HORHE, издаден само преди няколко дни. NEZNI DALIBOR издадоха и двата си албума за лейбъла на "EXIT" и вероятно тази година на "Fusion" ще свирят парчета и от последния си албум Normal Life. Eva Braun предстои да се завърне с нов албум "Playback", който ще излезе на 1 юни, което ще придаде голяма свежест на "Fusion" сцената. Джентълмените от MULTIETNICKA ATRAKCIJA се очаква да очароват публиката със своя забележителен пърформънс, докато VELIKI PREZIR ще докажат още веднъж че е истина, като казват че най-добрата сръбска банда произхожда от Войводина. 30 години вече противоречивата словенска банда LAIBACH владее музикалната сцена. Те подчиняват музиката си на радикални послания, шокират, критикувани от модерното общество, те се обожавани от публиката. С двадесет албума и след незабаравимия гиг от "EXIT 05", тези авангардни майстори на провокацията се завръщат в Нови Сад. От Словения също така се присъединява поп квартета LEELOOJAMAIS, известни с изобилието от звуци, което пресъздават само със саксофон и клавири и ангелския глас на вокалистката Lara. Една от бандите, които ще представят страната ни пред многобройната публика от цял свят е българската TRI-O-FIVE. Тяхната музика може да бъде определена като хаус, фънк, джаз и соул фюжън, повлияна от многопластовия първформънс на всеки един член от бандата. Забележителното при тях е мощният вокал, който вняся много енергия на сцената.

TRI-O-FIVE

още за:

Exit FestTri-O-Five


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".