Фестивалът "EXIT" завършва "най-силния си състав от изпълнители досега"

10 юни 2019, 13:24 ч. 1358 / 5 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фестивалът EXIT, който се провежда на красивата Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия, стартира след по-малко от месец и списъкът с някои от най-големите изпълнители в света вече е завършен! На същото място EXIT ще събере някои от легендарните артисти, които десетилетия наред управляват музикалната сцена, но и най-пресните актове с десетки милиарди гледания в YouTube! EXIT ще посрещне една от най-големите китарни групи на всички времена, The Cure, но също така и най-обсъжданата млада рок банда в света, Greta Van Fleet! Пристига и един от най-уважаваните рапъри в света, Skepta, новата хип-хоп принцеса IAMDDB, самият символ на DJ професията, Carl Cox и най-популярният DJ от новото поколение, Amelie Lens. Още и още от най-популярните хитове днес ще бъдат представени на EXIT, лично от техните автори, като The Chainsmokers, който в момента е един от най-популярните американски дуети, или DJ Snake, френски гений, всеки от които събира стотици милиони, дори милиарди гледания в YouTube! Идващият от върховете на класациите, DJ дует Dimitri Vegas & Like Mike, както и друг белгийски вундеркинд - Lost Frequencies! Най-големият трап хит, на всички времена, ще ни бъде донесен от Desiigner, чиито изпълнения на живо могат абсолютно да се считат за празненства на позитивната енергия, а еднакво заразната мелодия ще бъде въведена хит дуото от Ню Йорк Sofi Tukker. Известният изпълнител на песни с мощен глас и собственик на един от най-добрите албуми на тази година, Tom Walker, ще накара всички на EXIT да пеят неговия химн "Leave a Light On", докато бас-героите, Chase & Status и Dub FX ще празнуват Десетата годишнина на известния UKF лейбъл с публиката на Главната сцена. Към тях ще се присъединяват мултиплатиновите DJ дуо Filatov & Karas, както и GriZ и MATTN.

Най Великите Хитове EXIT 2019: https://youtu.be/Du1REYaK5tM

Все пак, ще танцуваме най-много и най-дълго с тазгодишния All-Star екип на грандиозния mts Dance Arena, където заедно с Cox и Amelie, ще се представят практически всички най-търсени изпълнители на електронната сцена днес, като Paul Kalkbrenner, Solomun, Tale of Us, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Maceo Plex, Jeff Mills, Dax J, Monika Kruse и много други. Наскоро потвърден е специалният комплект Carl Cox b2b Maceo Plex за откриването на фестивала на 4 юли! Сцената Addiko Fusion ще съчетае и наследството, настоящето и съвременните тенденции, вариращи от сръбската музикална икона и майстор шансонът Zvonko Bogdan и легендите The Selecter, заедно с метъл дивата Tarja и 30-годишнината на местните пънк идоли Atheist Rap, всички регионалните звезди като Senidah, Fox i Surreal или очарователната мечтателна група Svemirko. Петото издание на No Sleep Novi Sad ще бъде посетено от електронните герои Lee Burridge, DVS1, I Hate Models, Giorgia Angiuli, Blawan, Sebastien Leger, 999999999, SDHW & Obscure Shape, Boston 168 и много други, представяйки клубни партньори като MMA – Mixed Munich Arts от Мюнхен, D-Edge от Сао Пауло, Bassiani от Тбилиси, както и специално издание на партита „All Day I Dream“. Експлозивната сцена на рифа тази година повдигна собствения си бар с Whitechapel, Arcturus, Soilwork, Entombed AD, Total Chaos, Peter and The Test Tube Babies и десетки други. И все пак, това е само част от картината на над хиляда акредитирани изпълнители от целия свят, които от 4-ти до 7-ми юли ще изпълняват на над четиридесет сцени и музикални зони, около Петроварадинската крепост в Нови Сад!

Билетите EXIT могат да бъдат намерени на exitfest.org,както и в мрежата на https://bilet.bg/ ,а за тези, които желаят да ги комбинират с настаняване и местен трансфер, има и пакети от 145 евро. Подразбиращото се настаняване е фестивалният лагер, който също е на пясъчния плаж, но в Нови Сад, до река Дунав, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org.

 

още за:

Exit Fest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 10.06.2019 23:16:38 отговори + 4 1
Аз пък не съм чувал за никого, освен The Cure и Greta Van Fleet... Така се надявам вторите, а защо не и първите, да посетят България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.06.2019 15:27:03 + 1 0
И аз така, а всичките били с многомилионни дори милиардни гледания в ю-туб. Аз май не съм от тези милиарди хора, пък уж претендирам да имам някаква музикална култура, която не се заключава само до метъла. Тц. Тоз фестивал нИ е за мен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 12.06.2019 15:55:48 + 0 0
АПсолютно съм на твоето мнение! К'ви са тия измишльотини с тия Ю-туб гледания (сякаш е някаква кой знае каква гаранция за качеството на музиката, която въпросните "мега-звезди" правят)... Чи то и Джъстин Бийбър (повръъъъъщщщщ !!!) нашумя и почна "главозамайващата" си "музикална" кариера, трупайки гледанията от разни неориентирани тийнейджърки, ама едва ли някой тук, в тоя готин сайт би го признал за някакво музикално величие...

П.П. Еххх, мамка му- чак ми липсват времената, когато групи като Пърпъл, Рейнбоу или Металика например, излизаха на сцената и праскаха страхотни концерти и размазваха с яка музика, без въобще да разчитат на помощта на Ю-туб или социалните мрежи за да изграждат популярност ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 10.06.2019 13:44:12 отговори + 3 3
Само да допълня- че те едни The Muse са повече китарно ориентирана банда от The Cure (поне по скромното ми мнение )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 10.06.2019 13:42:17 отговори + 6 4
Дъ Кюър-"... една от най- големите китарни групи на всички времена"!??!!!!?!! Мамка му, аз ли нещо не разбирам от "китарни групи", или организаторите на EXIT доста са се поизхвърлили в рекламата! Дъ Кюър (от това тяхно, което съм чувал- имат готини парчета) са доооста далеч от определението "китарна група" ( и още повече пък "на всички времена"). Типичната ню/ дарк уейв банда са си, където китарите нямат голяма роля...

П.П. Грета ван Флийт не са никак лоша група, ама аз все пак предпочитам да слушам оригинала- Лед Цепелин ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

байно 10.06.2019 14:30:03 + 1 3
ас на Кюре сам слушъл само една песен дето имъше нешто бойс дон грай незнам дали за същъта група говорите хъресвъм това пърче но друго си е уайтснек да си кажа мненето де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 10.06.2019 16:21:29 + 4 2
Не е само работата до Уайтснейк-а ... Кат' почнеш с групи кат' Сабат, Пърпъл и Цепелин, продължиш с Мейдън, Джудас, Ван Хален, после Металика, Слейър, Мегадет, Гънс ен Роузес, гръндж герои кат' Нирвана и Алис ин Чейнс и още много, много имена могат да се изредят ... Та, 'сичко туй са "големи китарни групи", които..., ъъъъ, то такова, май съ вписват и в определението "на всички времена" ...

П.П. Пак искам да бъда разбран правилно- нямам нищо против Дъ Кюър (според мен Робърт Смит е чудесен китарист със собствен, характерен стил на свирене)- просто това "...една от най- големите КИТАРНИ групи на ВСИЧКИ ВРЕМЕНА" ми се стори доста преувеличено... Ся, вярно, е EXIT гледат да продадат повечко билетчета, ама айде по- кротко с определенията ...

П.П.П. Изброявайки по- горе китарни групи пропуснах да спомена пък представителите на най- екстемните стилове (блек, дет и т.н.). Там пък каква размазваща, звукова вълна/стена от китари е ...

П.П.П.П. И айде, вече наистина последен послепис . Без никаква ирония и съвсем сериозно споменах и Дъ Мюз- Мат Белами праска много здрави китарни рифове, за които ти трябват само няколко прослушвания, за да ти се запечатат в главата .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".