SEPULTURA, M.O.D. и др. на фестивала "Exit 2020"

18 дек 2019, 17:11 ч. 1194 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Музикални суперзвезди, истински легенди и горещи новоизгрели звезди сформират първите 20 учасника, обявени като част от градиозното 20то издания на фестивал EXIT_ Novi Sad, който ще се проведе от 9 до 12 юли 2020 г. Във епичната Петроварадиснак крепост на брега на река Дунав.

Всички те заедно, са автори на глобални хитове с повече от 20 милиарда гледания в YouTube, включващи различни стилове електронна, рок, метъл и хип-хоп в разнообразният състав, с който EXIT е известен. David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Meduza, ARTBAT и Zhu, са само някои от имената част от първата вълна на Line-up-а един от най-обичаните и награждавани фестивали в света, започнал като движение за мир и свобода в началото на века.

Още от бунтовническите си корени EXIT спечели две титли: Награда за най-добър европейски фестивал на европейски фестивални награди, най-добър отвъдморски фестивал на наградите на фестивали във Великобритания и десетки други награди и признания от някои от най-влиятелните медии в света.

Начело на този първи от много обявления на артисти е David Guetta, един от най-успешните музикални продуценти на 21 век с повече от 50 милиона продадени албума и сингли, две награди "Грами" и над 100 милиона фенове в социалните медии. Guetta и EXIT Имат дългогодишна история на сътрудничество, така че не е изненда че той оглави наскоро публикувания списък с желания на феновете на EXIT!
Присъединявайки се към него на главната сцена ще бъде Tyga, известен рапър направо от Compton, чиято популярност се измерва с над 30 милиона Spotify streamings на месец и редовни топ позиции в Billboard RnB & Rap класацицията. Tyga с основание се смята за един от водещите рапъри в днешни дни, тъй като в допълнение към огромните 74 сингъла, той има и седем студийни албума с тазгодишния Legendary превърнал се бързо в платинен албум!

EXIT приветства още един стрийминг мултимилионер, популярният английски текстописец с разпознаваем глас James Arthur, който оглавява класациите във Великобритания заедно с Billboard Hot 100 неведнъж! James Arthur също е сред 20-те изпълнители във Великобритания, които са продали над два милиона сингъла, докато трите му албума през последните седем години породиха хитове като Impossible, Say You Won't Let Go, You Deserve Better и много други.

Към Guetta ще се присъедини още един легендарен диджей и продуцент, както и изключителен шоумен, който е еднакво голяма част от 20-годишната история на EXIT, Fatboy Slim! След голямо турне тази година, той се завръща на основната сцена на EXIT, за да покаже за пореден път защо с основание оглавява най-големите фестивали и се смята за един от най-важните DJ-и на всички времена.

Една от най-популярните на новото поколение звезди на EXIT Boris Brejcha, също се завръща във време на безпрецедентна популярност. Обожаваният немски диджей с маска е известен с уникалните си сетове, направени изключително от негови собствени парчета и масивни участия на сцената на гигантската Dance Arena на EXIT.

Друг учасник, спечелил света с ненадмината сила на собствената си музика е украинският хитов DJ дует ARTBAT ще направят своят дебщют на 20-то издание на EXIT. Артур и Батиш не престават да очароват феновете с изключителни сетова като този за епичната стрийминг платформа Cercle, последвана от собствената пилотна версия за LIFE STREAM на EXIT по време на Amsterdam Dance Event.

Присъединявайки се към тази богата селекция за танцова музика, ще бъде и Meduza, смятан за фаворит на предстоящите Грами за глобалния си хит Piece of Your Heart, който набра над 600 милиона стрийма, с платинени продажби на върха на САЩ, Великобритания и много други класации по света! EXIT ще види и завръщането на мистериозния диджей и продуцент ZHU, хитмейкъра зад мелодии като Faded, In the Morning, Working for it и безброй други сингли, и ремикси за Лана Дел Рей или Калвин Харис например.

Първата вълна EXIT не би била същата без шепа китарни титани, като мощната бразилска Sepultura, лелегендарна метъл група с 14 албума, които оставиха отпечатък върху рок музиката като цяло. Роденият в Ню Йорк, хеви метъл музикант Били Милано, със своя M.O.D. (Method of Destruction), също ще бъде на крепостта Петроварадин следващата година, заедно с руската метъл група Moscow Death Brigade, рок партизана Crippled Black Phoenix, героите на тъмната вълна She Past Away и британците от Bury Tomorrow.

20-годишнината на EXIT просто не можеше да мине без завръщането на някои от първите хедлайнери, онези, които бяха смели или просто достатъчно луди, за да бъдат сред първите, които присъстват на нов фестивал в Сърбия, място диаметрално противоположно на всичко, което бяха чували за него , място, където те се изправиха лице в лице с най-добрата възможна публика в света. Да, алт-рокерите от Bristol - Kosheen и триото от икони на бас музика Roni Size и LTJ Bukem ще се завърнат в Крепостта, за специално събиране на EXIT.
Билетите за EXIT са на разположение чрез exitfest.org и bilet.bg. Официалната туристическа агенция на фестивала за България, PartyTravel.bg в партньорство с exittrip.org предлага туристически пакети, съдържащи билети, както и възможности за настаняване и транспорт, които също можете да откритете в платформата www.bilet.bg

 

още за:

Exit Fest


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


R'hllor 19.12.2019 10:02:25 отговори + 2 0
Bury Tomorrow! Силно се надявам някой от нашите да ги дръпне и насам. Ей го къде е Нови сад... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 19.12.2019 09:19:37 отговори + 0 2
Сепултура сме ги гледали, M.O.D. ще ги гледаме тази вечер, така че...живи и здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 19.12.2019 08:23:27 отговори + 1 0
Много неграмотно написано. С куп грешки и печатни, и граматични. Аман от връзкарчета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Midian 18.12.2019 17:18:59 отговори + 3 1
Руската метъл група Moscow death brigade всъщност са си хип хоп, a алт-рокерите от Бристол Kosheen са електронна музика. Подробности... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".