Басистът на SATYRICON има рак на дебелото черво

2 яну 2020, 19:54 ч. 1135 / 5 3
пред./следв.

   Басистът на норвежките блекметъли SATYRICON Anders Odden е бил диагностициран с рак на дебелото черво.

   Музикантът ще се подложи на операция идния понеделник, 6 януари, при която се очаква да бъдат остранени туморите и близките до тях лимфни възли, за да се ограничи разпространението на коварната болест.

   Odden е и съосновател и китарист на дет метъл бандата CADAVER. Той съобщи за здравословния си проблем в последните дни на отминалата година, като сподели и че е имал намерение да даде публичност на ситуацията след като операцията отмине, но впоследствие е променил решението си.

   Диагнозата на Anders е била поставена на 3 октомври. Около три месеца по-рано - на 12 юли, се състоя дългоочакваното първо гостуване на SATYRICON в България. Норвежците бяха специални гости на концерта на американските траш метъл титани SLAYER, част от прощалното турне на Tom Araya и компания.

 

Anders Odden

още за:

SatyriconAnders Odden


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дора 3.01.2020 20:03:55 отговори + 1 6
Откога личната трагедия стана новина в музикален сайт? Хайде спрете се, нета и без това е достатъчно жълт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 3.01.2020 20:18:43 + 3 0
Ко речи? Музикалните сайтове да не бяха съобщавали за болестта и смъртта например на Чък Шулдинър? Защото някоя Дора им казва да се спрат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 3.01.2020 21:53:48 + 1 1
Новина за музикант (е, лоша...) в музикален сайт??? КОЩУНСТВО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".