BEHEMOTH, TESTAMENT, BURY TOMORROW и др. се включват в "Hills of Rock 2020"

28 фев 2020, 11:20 ч. 5132 / 8 60
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Нови 11 групи се влючват към най-големият фестивал в България Hills of Rock 2020!

Hills Of Rock 2020 става все по-голям! Единадесет нови имена се включват към четвъртото издание на фестивала, който ще се проведе на 24, 25 и 26 юли на Гребния канал в Пловдив. Поляците BEHEMOTH, американците TESTAMENT, англичаните BURY TOMORROW, французите RISE OF THE NORTHSTAR и руснаците FALLCIE ще разтърсят феновете с впечатляващо шоу! Към тях се включват и българските групи D2, 40 DAYS LATER, KERANA & KOSMONAVTITE, SILUET, JIN MONIC и I.V.R. PROJECT!

BEHEMOTH (Полша)

BEHEMOTH са формирани през 1991 година в Гданск, Полша. Бандата е изключително отличителна със своята разпознаваема музика, впечатляващи изпълнения на живо, и мистична тематика в тектовете на песните им. Последният студиен албум на групата, I Loved You at Your Darkest (2018), се откроява с по-различно звучене, но е изключително позитивно приет от музикалната критика и публиката, и получава номинация в категория Най-добър албум на наградите Kerrang! През 2019.

TESTAMENT (САЩ)

TESTAMENT са една от най-влиятелните банди в траш метъла, с над 30-годишна история на световната музикална сцена и хиляди концерти зад гърба си. На 3 април предстои да излезе новият тринадесети студиен албум на групата - Titans of Creation. TESTAMENT ще взривят сцената на HILLS OF ROCK в състав: Chuck Billy (вокали), Eric Peterson (китара), Alex Skolnick (китара), Steve DiGiorgio (бас китара) и Gene Hoglan (ударни).

BURY TOMORROW (Великобритания)

Британската метълкор банда BURY TOMORROW, е създадена през 2006 година в Саутхемптън. През април 2020 групата ще издаде и своя шести студиен албум, който носи името Cannibal. Групата е в състав: Dani Winter-Bates (вокали), Jason Cameron (вокали;китара), Kristan Dawson (китара; беквокали), DavydWinter-Bates (бас китара), Adam Jackson (ударни).

RISE OF THE NORTHSTAR (Франция)

RISE OF THE NORTHSTAR са френска банда, сформирана през 2008 година. Стилът на групата съчетава в себе си хеви метъл, хип-хоп и хардкор пънк елементи.

FALLCIE (Русия)

Руската метъл банда FALLCIE умело комбинира в стила си тежки рифове, невероятни бластбийтове и впечатляващи женски вокали. FALLCIE са изключително атрактивни и бързо набират голяма фен маса.

Очаквайте информация за още изпълнители, които предстои да видим на Hills Of Rock 2020 скоро.

Припомняме, че до 29.02.2020 г. тридневните билети за Hills Of Rock [поръчай онлайн от тук] са на цена от 120 лв., а от 01.03.2020 до 30.04.2020 цената им ще бъде 140 лв. Еднодневните билети няма да се променят и остават на цена от 100 лв. до края на фестивала.

 



Коментари   (60)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 28.03.2020 11:30:49 отговори + 0 0
Всеки си решава заради коя група ще ходи на концерта . Няма начин да харесваш всичко. Пък , ако нещо те изненада приятно - добре дошло. Не отивай с големи надежди и очаквания и няма да се разочароваш ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 4.03.2020 00:58:16 отговори + 3 0
Обичам го тоя сайт! Анонимници от вси страни си го мерят на кой му е по-метален... Ха. Ха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Под метъл 3.03.2020 13:58:59 отговори + 1 7
Хилса пред закриване с тия жа лкари- по тв си признаха, че са ползвали фонда за европейска столица. Но кинтите привършват-насам народе, че догодина няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бензин 3.03.2020 16:22:19 + 4 0
Бехемот жалкари я пак? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heartwork 2.03.2020 19:26:59 отговори + 2 0
Апелирам към оргахизаторите независимо микроскопичният шанс някой замесен да обърне внимание на този коментар.
Heaven Shall Burn нямат концерти на обявените дати, допълнително имат участие в Румъния между 30 Юли - 3ти Август (Rockstadt Extreme Fest 2020) с други думи след Хилс-а.
Силно се надявам да се присъединят към събитието. Изключително качествена група с много силни последни албуми и доколкото разбирам не са се появявали на родна почва от 2012 насам и лично аз нямам търпение да ги чуя на живо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бензин 2.03.2020 09:46:56 отговори + 3 1
Имате Kawir на Broken silence и Мейхем на Челопеч бе стига сте ревали по форумите няма угодия.Групите на Хилса са топ качество а някой от нас още не са ги виждали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dragon 29.02.2020 11:39:36 отговори + 13 8
Към измисления Fen: Ти си ***** ******** ******* хейтър чувал ли си въобще за Behemoth, Testament за Amon Amarth някога смешко гледал ли си техен концерт или говориш колкото да не заспиш ей така да има какво да хейтиш и да си избиваш жалките комплекси баси ******* дето си ти честно и такива измислени фенчета като тебе които не могат да ценят хубавите неща най ги мразя Хилс оф Рок ще го има още дълго време за твое съжаление, а ти от къде ги черпиш тия лъжливи новини, че това щял да бъде последния хилс въобще не ме интересува и аи недей да обременяваш хората с твоето жалко не компетентно скапано мнение ходи в някоя пещера и ни спести жалкото си нещастно присъствие, ако не рискуваш да бъдеш заплют и подиграван защото си просто ******** ***** КОМПЛЕКСАР ****** ******* ********. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 2.03.2020 10:07:21 + 2 8
Мале, Драконе... аз ще замълча, само ще копирам отговора на анти-елек от по-долу.. а за това, че няма да има повече Хилс, то това е ясна новина за всички с малко мозък...
"Кое му е уникалното?Група която свири редовно в БГ,няма кой знае колко публика,за хедлайнер е смехотворно да се говори.Уникалното е че Слипнот идват най-накрая.Всичко друго са групи за Микстейп или най-много Универсияда.Амон Амарт им е 4-то идване и общо трето за 5 години.,Бехемот също са идвали 2-3 пъти,последния в Микстейп.Има къде къде по-интересни групи в Европа лятото,ама оли им се разминават графиците с феста или са твърде скъпи.А както знаем повечето бюджет отиде за Слипнот,все пак целия фест е съобразен с тях. Не случайно нямаше дати до средата на януари.А слуховете за Слипнот вървяха още преди нова година."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 2.03.2020 10:56:18 + 8 1
Ти пък намери кой да копираш. Един от най-големите Трима глупаци тука. Само това, че се позоваваш на неговия коментар те вкарва като кандидат 4-ти в групичката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 2.03.2020 11:08:41 + 2 7
Хикс, просто съм изумен от реакциите на хората тук и как с лекота някой решава да избълва една камара обиди по мой адрес, само затова, че мнението ми за Пловдив е, че това там не е фестивал.
Моят коментар започна най-вече с това, че ПР-а им е доста нелеп, с правописни грешки и безумно звучене и така...
И това, че се обявяват една камара групи не им помага, просто защото хората ще си ходят на Слипнот, които са си супер... това е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 2.03.2020 12:06:13 + 9 2
Защото мнението ти, че Хилса не е фестивал е смехотворно и нелепо.
Кажи например, че Cannibal Corpse не са дет метъл и гледай няма ли да те обиждат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 2.03.2020 13:12:56 + 3 8
Ето, Хикс и ти така... нито е смехотворно, нито е нелепо. За мен е нелепо, че в България на всичко, в което се подреждат групи се нарича фестивал... бях два пъти в Пловдив и там са просто концерти в няколко дни, няма нищо фестивално... но явно толкова си заслужаваме и никога няма да имаме истиснки фестивален живот... плах опит направиха в Мидалидаре, лично аз ще съм и тази година, дано не го прецакат... и също Каварна Рок беше тръгнал да става добре, ама политиката си е ш****а работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 2.03.2020 14:41:16 + 7 1
Я, я пак че не разбрах. В Мидалидаре направили плах опит, а в Пловдив не било. Я кажи какво повече има в Мидалидаре за фестивал отколкото в Пловдив? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 2.03.2020 17:05:29 + 4 5
Хикс - явно не си бил, та ще ти разкажа - направиха опит за фестивал, но тяхната локация го позволява. Имаше какво да се прави през целия ден. Ние ловихме риба, и карахме електрически колелета в гората със специален гид, други от компанията играха във футболен турнир, за децата имаше стрелби с лък, скачаха от някакъв тръмплин... и така фестивал, а не само групи, както е в Пловдив, защото там аз лично отидох в 19:00 часа, гледах и си тръгнах, това за мен е концерт, а не фестивал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-eлек 2.03.2020 17:20:50 + 0 10
хикс,ти от мейдънистите/войните ли си или от сатанистите?Нещата,които ги казвам са си самата истина.В БГ метъл фенът още живее в 80-те и супер неадекватен.Родните промоутъри и те.И да,освен Слипнот,другото е пълнеж.Мисктейп и Универсияда.И вие много добре го знаете.Казах ви,кой ще е 3-я хедлайнер,да сте подготвени.Пък нека съм глупак.Смотани хеви метъли живеещи в 80-те,айде у лево. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 3.03.2020 01:21:35 + 10 0
За какво живеене в осемдесетте пишеш бе, гений? Amon Amarth и Slipknot са основани по едно време, музикантите в двете групи са близки по възраст и първият албум на Slipknot излиза едва една година след първия албум на Amon Amarth. Да не говорим, че Amon Amarth имат единайсет издадени албума. За същото време Slipknot имат шест - та и да не знам точно какво мерило използваш за актуалност, обаче откъм музика Amon Amarth са - очевидно и неподлежащо на мнение - много по-активни. Коя група е по-актуална тогава?

Съвсем пък да не говорим, че от коментара ти, който Fen така услужливо е цитирал, става ясно най-вече, че се затрудняваш с броенето до пет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До фена 3.03.2020 12:01:19 + 4 2
Ти можеш да го правиш същото през деня на гребната и Пловдив х 1000,но явно си свършил кинтите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 3.03.2020 13:35:13 + 7 3
Fen, ти ми направи деня, man, Честит празник!
Не било фестивал, защото в Мидалидаре един през деня ловил риба, после карал "електрически колелета в гората със специален гид", трети играл футбол, а за децата имало стрелби с лък и трЪмплин...
Първо - вече е 100% ясно, че си някой от организаторите. И добре че е нямало 100 циркови атракции, че щеше да кажеш, че си пробвал за 1 ден и 100-те. Така де - не само ти, а ти и "един приятел".
Нещо бъркате музикален фестивал и цирк
Я да видим:
На Вакен можеш ли да ловиш риба? Не. Можеш ли да караш електрически колелета в гората със специален гид? Не. Има ли футболен турнир? Не. Стрелби с лък за децата? Не. ТрЪмплин за децата? Не.
Извод:
Вакен не е фестивал. И там са само поредни концерти

И какво е това ТрЪмплин? Някаква нова измислица на Доналд Тръмп ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 4.03.2020 09:03:54 + 5 6
Хикс, честит празник и на теб, с ден закъснение, защото аз на 3 март не си седя вкъщи да цъкам... Видимо си абсолютен лаик, пълен... като за начало нямам нищо общо с организацията в Мидалидаре и това, че съм бил ли ме прави организатор, много си жалък пич...
По -важното от смешния ти коментар - във Вакен (ти видимо не си бил, а само си чувал от приятели), да там има атракции пич и то много! Има басейн, има селца, в които през деня можеш да правиш 100000 неаща и самите те ги рекламират, защото това е фестивалната култура...Излезте от домовете си малко и вижте, стига се говорили тъпотии, за да си чешете езиците. Същото е и на всеки по-голям фестивал в света... спирам да се занимавам с вас, защото е ясно, че освен да пишете за друго не ставате, аре със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 4.03.2020 12:15:48 + 7 2
Значи ако един рок/метъл фестивал на две сцени със стотина групи в рамките на три дни не предлага панаир за децата, не е фестивал?

Логика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бензин 4.03.2020 12:51:43 + 3 3
На кой му пука за ****** деца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 4.03.2020 14:30:04 + 5 2
Fen, поредното ти "откритие" е, че човек трябва да си е вкъщи за да напише коментар тука. Ти сигурно ползваш някоя служебна Нокиа с копчета, но ние имаме смартфони с интернет навсякъде.

А истината е, че на 3-ти март просто не си бил на работа и за това не си се отчел.

Иначе разбрахме, че ти обикаляш всички фестивали в България и Европа по няколко пъти и не пропускаш нито една от цирковите атракции. Та музикален фестивал било нещо, което задължително върви с риболов, ел. колелета в гората "със специален гид", стрелби с лък, трЪмплини и прочие занимания за пионерски лагер

Във Вакен имало селца? Самият Вакен е село, умнико. То и в Пловдив има селца тогава. И каквито си поискаш атракции. И стриптийз барове има даже в Пловдив. Да вкараме нещо за възрастни стига с тези детски забавления. В Мидалидаре има ли стриптийз барове? НЕ Е ФЕСТИВАЛ! Рок фестивал без ци*и не е рок фестивал!

Твоята представа за фестивал:
Отиваш някъде. Ловиш риба. Караш електрически колелета "в гората със специален гиди". Риташ мачле. Децата ти стрелят с лък. После заставаш пред една сцена и гледаш 3 групи. Това е МУЗИКАЛЕН фестивал.

Отиваш някъде. Имаш 4-5 сцени с десетки групи. Нямаш електрически колелета "в гората със специален гид" и т.н.. Това не е МУЗИКАЛЕН фестивал.

Някакво друго откритие да си направил? Ваксина за коронавируса? По-евтини и сигурни полети до Луната и Марс от тези на Илон Мъск? Телепортация? Въглеродно гориво, което има нула вредни емисии, не може да избухне и колата ти се зарежда безплатно директно от въздуха без да спира на въглеродостанции?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 4.03.2020 14:41:50 + 5 2
Феникс на грил, точно така

Няма и не е имало друг БГ рок фестивал с повече от една сцена. Хилс има няколко с десетки групи. Но не е фестивал, защото няма стрелби с лък, риболов и електрически колелета в гората със специален гид.

Това не е Логика. Това е Майката на Логиката
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 4.03.2020 17:08:08 + 2 4
Хикс - бях решил повече да не се занимавам с вас, но ти пич си наистина смешен... всичко във и около Вакен става фестивална зона по време на фестивала и има 10000 атракции, знам, че не можеш да ме разбереш, защото не си бил там и само от снимки и разкази е трудно да ти го побере главата. Пловдив си е град и няма нищо фестивално в него по време на Хисла, кръгла 0!
Каварна Рок беше хубав фестивал в България, преди комунистите да съсипят и тоя град, но какво да ти говоря на теб... хващаш се за думите ми и се мислиш за много интересен, ама не си...
Фестивалната култура се гради с години, но хора като вас тук няма как да го разберат. Сега очаквам в петък преди КИС да обявят, че БТР ще свирят в Армеец за фестивала в София и вие ще си кажете еееее евала още един фест...
Бъдете здрави, заяждайте се с хората и викайте на всичко фестивал, няма лошо, аре със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 4.03.2020 18:26:59 + 5 2
Значи ако един музикален фестивал се провежда в голям град, който не може да бъде превърнат целият във фестивална зона, не е фестивал.

Логика на квадрат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 4.03.2020 18:51:44 + 2 4
Феникс - вие с брат ти Хикс не се ли усещате вече, че сте жалки с тия опити.. вашата представа за фестивал е 0... кой каза, че няма фестивал в голям град и няма да започвам да ви ги изреждам, но за да ви е по-лесно в София през март ще има София Филм Фест и той се казва така, защото е фестивал, защото освен филмите има още 10000 неща свързани с кино... Нямате доводи пичове, само смешно заяждане, вече си мисля, че вие сте организаторите на Хилса и панически го пазите тук... като препоръка ще ви дам, спрете да плюете по другите, а си оправете вашата градинка, създайте фестивален дух, който липсва в Пловдив Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 4.03.2020 20:13:12 + 6 2
Какви доводи бре, братленце? В случая просто сам си просиш заяжданията. Не знам как не ти е ясно. (Ако не тролиш де, обаче като те гледам, май се вземаш на сериозно.) Наистина ли не осъзнаваш колко безумно е дефиницията ти за музикално събитие да зависи от панаирджийски атракциони, които нямат нищо общо с музиката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уил Мъни 28.02.2020 23:06:12 отговори + 10 2
Уникално е, че ще видим Тестамент в Пловдив, но съжалявам, че няма да са те хедлайнер на втория ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 1.03.2020 11:23:56 + 1 6
Кое му е уникалното?Група която свири редовно в БГ,няма кой знае колко публика,за хедлайнер е смехотворно да се говори.Уникалното е че Слипнот идват най-накрая.Всичко друго са групи за Микстейп или най-много Универсияда.Амон Амарт им е 4-то идване и общо трето за 5 години.,Бехемот също са идвали 2-3 пъти,последния в Микстейп.Има къде къде по-интересни групи в Европа лятото,ама оли им се разминават графиците с феста или са твърде скъпи.А както знаем повечето бюджет отиде за Слипнот,все пак целия фест е съобразен с тях. Не случайно нямаше дати до средата на януари.А слуховете за Слипнот вървяха още преди нова година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.02.2020 19:18:31 отговори + 1 1
Лелееейййй - блечец!!! Жестоко! Ся, да докарат там и Батюшка и ....край!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 28.02.2020 20:18:20 + 7 0
Коя от 2-те Батюшки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 1.03.2020 16:01:25 + 1 1
Всичките Батюшки! Важното е да има зловещ блечец и литургии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HHH 28.02.2020 16:27:11 отговори + 23 4
Има фестивал разпродаден за 24 часа (75000 билета) : Wacken Open Air. та там хедлайнери са: Judas Priest, Slipknot и .... Amon Amarth, така че за такъв малък и отдалечен пазар като България си мисля, че е супер добре , а и по това време няма други известни групи на турне. Итересно ми е кой ще е третия хедлайнер, съдейки от Release Athens 2020 остават Sabaton, което за мен лично би било отлична новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мен пък ме кефи 28.02.2020 15:03:41 отговори + 17 5
Феста се очертава чудница и определно съм супер доволен, че ще отида. Тези които казват, че Amon Amarth имат 200 фена определено не са им ходили на концерт. Пък и не мога да разбера, защо трябва да се плюе по група която не ти е по вкуса. Музика колкото искаш! Аз примерно на Running Wild две песни едно след друго не мога да изслушам, но това си е моя вкус и не ангажирам никой с него. Обаче тук все започваме да сравняваме фестове и дрън-дрън! Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сокол 28.02.2020 14:59:57 отговори + 5 3
Щом Керана & Космонавтите са там - отивам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.M. 28.02.2020 14:13:49 отговори + 7 14
Тоя фест за първи път си струва човек да отиде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OverTheWall 28.02.2020 13:53:02 отговори + 13 3
Яко чукове, поздравления братя !
По-добри новини скоро не съм чел. Още малко да беше нагласен състава и щеше да е по поръчка. Много силни имена, благодарности към огранизаторите, определено ме убедиха за 3-дневния билет. Нямам търпение ще е голямо меле надявам се да няма големи проблеми с организацията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боню 28.02.2020 13:36:27 отговори + 28 6
Ей големи сте убитаци и мрънкала бе мухльовци. Ми кат не ви оттърва стойте си по къщите и никой не ви иска насраното мнение. То Българина само му дай да мрънка. Харата ви докарали супер групи, ама не ние искаме други, да ви е. А мамата на всички мрънкащи тъпанари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bono 29.02.2020 13:30:14 + 0 1
Стига си мрънкал, бе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бензин 28.02.2020 13:35:26 отговори + 11 3
Мош пит и бира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нео-терлик 28.02.2020 13:19:59 отговори + 38 2
Очертава се Пловдив да е младежкия метъл фест, а Мидалидаре да задоволява по-умерения вкус присъщ за по-възрастните слушатели. Супер, двете мрънкащи фракции ще са разделени и всички ще си се кефят на това, което ги вълнува без да си пречат взаимно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 28.02.2020 12:53:49 отговори + 10 2
Бехемот...е страхотна новина, както и Тестамент. Ще се изкефя яко на Бехемот отново на голяма сцена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 28.02.2020 12:40:22 отговори + 15 3
Екстра си е феста, групи има достатъчно, билета направо е без пари за тези групи. RISE OF THE NORTHSTAR съм ги гледал 1 път 2016, добре забиха. Да няма после пак оплаквания, че не идвали нови групи .

Ходете и се кефете, че както и с други фестивали стана, договора за паричките свършва тази година и догодина има голям шанс да няма нищо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 28.02.2020 11:43:54 отговори + 23 6
Охххх... моля ако някой от "най-големият" фестивал чете тук... сменете си ПР-ите или поне ги научете да пишат правилно... пълен член се учи още в училище, а в изречението "бандата е изключително отличителна със своята разпознаваема музика"... бате майка не плаче, а се дере... какво е искал да каже лирическият герой, дори и той не знае... и сменете малко думичките, защото всичките ви групи до момента са "най-влиятелните", "най-яките"... и разбира се всички "взривяват"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 28.02.2020 15:42:22 + 10 4
Даскал - колкото и да се опитваш да извадиш от хилядите сцени и от хилядите незнайни групи фестивал, няма как да ти се получи... аз за разлика от теб бях миналата година и на малките сцени беше не тъжно, а направо нелепо... тази година ще е още по-зле, защото ще го кажа за пореден път - една група фестивал не прави. И явно си млад даскал, защото в силните години Каварна Рок беше много, ама много по як фестивал от това нещо, което след тази година повече няма да го има в Пловдив...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

На Хитър Петър 28.02.2020 11:40:21 отговори + 16 17
Как го преценихте,че е най-големия фест,3 дневено събитие с една голяма банда и много пълнеж.И трите хедлайнера на Мидалидаре са по-големи от Amon Amarth,а и подгряващите им групи хич не са слаби....НО нека видим какво още са ни приготвили и двата феста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 28.02.2020 11:56:40 + 5 16
Колко сцени има Мидалидаре колко има Хилса? Колко хора се събират на Мидалидаре в сравнение с 20 хиляди и повече в Пловдив? И голямото име в Пловдив не е Амон Амарт, а Слипнот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.02.2020 11:57:22 + 5 7
И колко е общият брой групи на единия и на другия фестивал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 28.02.2020 12:09:25 + 17 6
Даскал - май не четеш, какво ти пишат. Хитър Петър пише, че е една голяма банда в Пловдив, а останалото е пълнеж и че бандите на Мидалидаре са по-големи от останалите групи на Хисла, което е абсолютен факт. Концерт на Слипнот с три дни тъпотии. И стига сме гледали бройки и сцени, наистина ли те вълнува, че ще има 100 безмислени групи, които ще имат по 100 - 200 души публика и факт, за Слипнот ще е мазало, но това не е фестивал.
Мидалидаре за сега правят супер стегната програма и дано завършат с още яки банди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.02.2020 12:13:33 + 7 10
А ти май не знаеш какво значи голям фестивал. Ако ще Металика, Ролинг Стоунс и AC/DC да свирят на село пред 1000 души и 100 кокошки и 10 агнета, а в града да се съберат 10 хиляди за Carpathian Forest - вторият фестивал е по-голям. Еле пък, ако е на няколко сцени с все едно какви банди на тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 28.02.2020 12:18:11 + 8 10
Даскал, много се напрягаш, не сме в училище... за мен фактите тази година са ясни, не знам ти с какви очила си. Хисла издишат, не знам какви са причините, но това не е фестивал, независимо колко хора съберат... по тая логика ако в петък преди Кис в Армеец забият БТР пак може да се нарече фестивал и че за тях ще има 15 000 човека, но ще е пълна лъжа, каквато лъжа продават сега Хилс. Хора ще има само за Слипнот, това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Откривай 28.02.2020 14:47:38 + 4 10
На Мъдилидаде не виждам голяма група освен Джудас.Рънинг са овяхнали пенсионерина които не издържах да изслушам сетадокрай.Темптейшън са попски напеви,а фактът,че Кисс свирят същия ден,превръща втория ден на Мъдилидаде в безприсъствен.Освен това този фест е в папуря откъдето и да го погледнеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.02.2020 15:27:39 + 4 4
Три поредни дни, къмпинги, 6 сцени (или колкото там са), 20 хиляди души. Това не е просто най-големият БГ рок фестивал тази година. Това е най-големият БГ рок фестивал изобщо. Няма и не е имало друг рок фестивал с повече от една сцена и на толкова голямо открито пространство. Спирит ъф Бургас беше такъв, но той далеч не беше само рок. Но по твоите "критерии" и Спирит не беше фестивал.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 28.02.2020 11:34:18 отговори + 8 2
BTW ко става с Варна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-eлек 28.02.2020 11:41:07 + 4 10
Квото стана и с КРаварна.Закриваааай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 28.02.2020 12:19:54 + 10 1
@Tyr За всички фестивали изтече информация, къде няколко дена предварително, къде още с месец. За там даже не се и споменава нищо, страницата им е мъртва. Времето си наближава и не им остава много. Аз си изкарах страхотно миналата година, но поради по-специфичните ми музикални вкусове, не посмях да си взема билет преди да видя имената. Надявам се тези със златните карти и ранни билети, или там каквото беше, да не изгорят накрая или да гледат някакво DIY фестче, събрано набързо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 28.02.2020 18:46:12 + 7 2
Надявам се на Сабатон, защото по това време са в Румъния(на 14ти, защото и по същото време е и фестивала от 14-16ти) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 28.02.2020 11:26:20 отговори + 6 26
Нещо ми подшушна да не купувам билет след Мейдън и Джудас. Да е живо и здраво това Нещо! И занапред да шушне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 28.02.2020 11:25:40 отговори + 26 0
Тестамент в Пловдив.... Ебасиииии!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 28.02.2020 11:22:45 отговори + 7 7
Значи слуха за Бехемот се оказа верен.Остава да видим слуха за Хоризонта като хедлакнер на втори ден дали ще е реален също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".