Бележка в портфейла на Kurt Cobain обижда жестоко Courtney Love

30 апр 2014, 08:58 ч. 1314 / 14 5
пред./следв.

   20 години след смъртта на фронтмена на NIRVANA Kurt Cobain полицията в Сиатъл извади нови снимки от сцената на предполагаемото самоубийство на музиканта и започна да преразглежда случая. Днес бе показана и бележка от портфейла на Cobain, намерен до тялото му, в която той се подиграва и сипе жестоки обиди към съпругата си Courtney Love. Бележката е написана на ръка на бланка на хотел "The Phoenix". В нея Courtney е наречена "кучка", която си присвоява "всички пари" на Cobain за "наркотици и разврат". Дословно видимата част от текста гласи:

Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife even when she's a bitch with zits and siphoning all yr money for doping and whoring...

 

   В пълно противоречие с горното, в предсмъртното писмо на Cobain Courtney е определена като "съпруга-богиня, която съчетава амбиция и емпатия". 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анн 5.05.2014 13:42:23 отговори + 0 2
Че за какво и е на нея да го убива? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 30.04.2014 12:49:38 отговори + 2 0
Беше поръчан от Кортни,това отдавна се знае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Курт Комбайн 30.04.2014 12:04:53 отговори + 0 4
Струва ми се, че кОрви и бело са добра комбинация. На никого вече не му дреме за тая история с великия боклук, който си пръснал мозъка, защото си е играл с иглите. Още по-малко за тъпата му съпруга, която продължава с творческите напъни. Смърт, спин, хероин, амин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kurt Forthewin 21.05.2016 15:53:31 + 1 1
Преди да говориш, не мисли, а направо се застреляй. Мозъка ти и без това не побира нищо друго освен глупости, нарцистичен негодник. Майка ти не те ли е учила, че ако нямаш нищо хубаво за казване, не трябва да говориш изобщо? О, чакай, ти сигурно и майка нямаш. Великия отворен сирак - това не го виждаш всеки ден. И аз бих бил толкова ядосан ако нямах родители. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

user_1 30.04.2014 10:10:55 отговори + 0 2
Ето пак конспирации...Сега някой би казъл, че Кортни е убила великия Кобейн. Може Кърт да е написал тази бележка в момент на гняв. Струва ми се,ч е ако някой е склонен към самоубийство, то би следвало той да е психически лабилен доста преди това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".