Бележките по присъдата на Ian Watkins са достъпни онлайн

19 дек 2013, 20:50 ч. 317 / 4 3
пред./следв.
Вчера, 18 декември, бе произнесена присъдата на бившия вокалист на разпадналите се LOSTPROPHETS - Ian Watkins. Той бе обвинен в редица педофилски престъпления, заедно с две съучастнички, които са позволявали и участвали в блудствата със собствените им невръстни деца. Първоначално медиите от Острова масово посочиха наказанието на певеца за 35 години затвор, без да съобщят друго по-късно. Оказва се, че лишаването от свобода е само 29 години, след което Watkins е осъден на 6 години пробация. Двете майки, чиято самоличност не се разкрива, са осъдени съответно на 14 и 17 години затвор. По време на делото са изнесени доказателства за много случаи на педофилия, вкл. посегателства върху деца под 1 годинка, притежание на детска порнография и др. Съдията е определил случая като изключително шокиращ и отвращаващ, а голяма част от уликите не са оповестени публично поради силно екстремния им характер.

   На този адрес са достъпни онлайн бележките на съда по присъдата. От тях може да разберете повече подробности, вкл. опитите на подсъдимите да лъжесвидетелстват и да отричат престъпленията си. Самият Watkins първоначално също категорично отрече обвиненията и заяви, че ще се бори за очистване на името си. В крайна сметка, след започване на процеса, се призна за виновен, за да намали присъдата си.
Ian Watkins


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


К 20.12.2013 11:53:27 отговори + 0 0
Съдилищата, вкл. в България, си пишат точно по такъв начин.
Нали трябва да изглежда неразбираемо за обикновния човек и професията юрист да нещо по-специално
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цвъки Ярколенко 20.12.2013 09:43:55 отговори + 0 0
Зачетох бележките...Еби му майката (извинявам се за псувнята) Тези "бележки" са написани много "странно" и обстоятелствено, но за пръв път чета бележки на който и да е съд, явно е нормално да изглеждат така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

m 20.12.2013 01:11:50 отговори + 0 0
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/11/ian-watkins__oPt.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".