Бившият вокалист на LOSTPROPHETS Ian Watkins, който е в затвора, е крил телефон в задните си части

6 авг 2019, 08:47 ч. 1172 / 5 3
пред./следв.

   Бившият вокалист на LOSTPROPHETS Ian Watkins, който излежава присъда за педофилия, ще бъде съден отново, макар и за много по-дребно нарушение.

   Той е притежавал мобилен телефон между 4 и 10 март 2018 г. Надзирателите са получили информация за това и са извършили обиск до голо на Watkins, но не са открили нищо. Певецът е отрекъл да има телефон у себе си, но след това е попитал дали ще може да осъществи свиждане с майка си, която пътува към затвора. И е предложил да предаде телефона, за да може да се види с нея.

   Надзирателите са се съгласили и тогава Ian е пъхнал ръка в бельото си и след около 10 секунди е извадил мобилен телефон "GTSTAR", за който се твърди, че е най-малкия модел в света - малко над 7,5 см.

   Watkins отрича, че устройството е било негово и твърди, че други затворници са го принудили със заплахи да го крие в себе си. Той е трябвало да се обади на свои "групита", от които да поиска пари. Вокалистът добавя и че е бил наистина много изплашен.

   Присъдата на певеца бе произнесена през 2013 г., когато той бе признат за виновен по 13 обвинения в педофилия. Осъден е на 35 години лишаване от свобода, от които трябва да излежи минимум 29, а останалите да са период на пробация.

 

Ian Watkins

още за:

Ian Watkins


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 6.08.2019 22:09:27 отговори + 4 0
Може да подаде жалба до епископ Оваким Манукян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Възмутен 6.08.2019 19:26:28 отговори + 1 2
Този защо още е жив? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 6.08.2019 20:29:06 + 8 0
Защото е осъден на затвор, а не на смърт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".