Ian Watkins обжалва присъдата си по обвиненията в педофилия

23 яну 2014, 21:31 ч. 231 / 6 3
пред./следв.
Бившият фронтмен на LOSTPROPHETS Ian Watkins, който бе признат за виновен по 13 обвинения в блудство с малолетни и деца, вкл. опит за изнасилване на бебе, и получи ефективна присъда от 29 години затвор и 6 години пробация, обжалва решението на съда, произнесено на 18 декември. Британският Апелационен съд е потвърдил, че е получил документите за обжалването преди два дни. Заедно с Watkins бяха осъдени и две майки-съучастнички, предоставяли собствените си деца за издевателствата на певеца. Те получиха 14 и 17 години лишаване от свобода. Разследващите полицаи и съдиите определиха актовете на педофилия, извършени Watkins, като най-бруталните и без аналог в цялата си кариера. В момента полицията продължава да разследва предполагаеми други престъпления на певеца в Америка и Германия.
Ian Watkins

още за:

Ian Watkins


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 24.01.2014 08:58:12 отговори + 1 0
МРИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 23.01.2014 23:29:37 отговори + 1 0
да мре в л*йна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз и пак аз 23.01.2014 21:34:14 отговори + 1 0
нагла мръснА ГАД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".