"Белият концерт" - благотворително събитие за Павел Дюлгерски на 1 септември в Пловдив

22 авг 2018, 21:54 ч. 1078 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Белият концерт" е послание... Послание на отговорност към теб, към другите на пътя.

Ела на 1 септември от 19:00 ч. в Лятно кино "Орфей", гр. Пловдив, и стани част от посланието. Нека заедно поставим начало на кампанията "Да събудим Павел" - кампания, насочена срещу агресията по пътищата.

В благотворителния концерт ще участват РЕНЕГАТ, ХОРИЗОНТ, ERIDAN, IVORY TWILIGHT, ENTHRONEMENT, Славин Славчев & JULIAN'S LAUGHTER, Георги Бенчев и много други. Събитието е в подкрепа на музиканта Павел Дюлгерски и в памет на колегата му Николай Николов - NI.co., които претърпяха пътен инцидент на 29 юни. Средствата от шоуто ще бъдат използвани за лечението на Павел. Всеки, който има желание да помогне, може да използва и следната банкова сметка за изпращане на дарения: IBAN BG96CECB97902021916701.

Билети на цена 20 лв. се продават в мрежата на "Eventim" [поръчай онлайн]

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 24.08.2018 09:32:00 отговори + 0 0
БРАВО , Коце ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".