Steven Tyler настоява отново Доналд Тръмп да не използва песни на AEROSMITH

23 авг 2018, 06:35 ч. 1261 / 5 0
пред./следв.

   Адвокатите на фронтмена на AEROSMITH Steven Tyler са изпратили писмо до Белия дом, в което се настоява президентът на САЩ Доналд Тръмп да не използва песента на групата "Livin' on the Edge" на свои политически събития.

   Юристите се позовават на закон, според който подобна неоторизирана употреба на музикални произведения може да въведе обществеността в заблуда, че изпълнителите им подкрепят съответната политическа фигура. Steven Tyler не желае AEROSMITH да бъдат асоциирани с Тръмп.

   Това е втори случай, в който певецът забранява на Доналд Тръмп да си служи с песни на групата. Първият бе през 2015 г., още по време на кандидатпрезидентската кампания, когато Tyler забрани на Тръмп да използва хита "Dream On".

 

aerosmith-live2



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".