Без концерти и фестивали в Германия до 31 август

15 апр 2020, 19:57 ч. 1621 / 6 6
пред./следв.

   Канцлерът на Германия Ангела Меркел удължи забраната за големи публични събития, в т.ч. концерти и фестивали, до 31 август.

   Заради пандемията от коронавируса COVID-19 това лято няма да се състоят десетки фестивали в една от най-гостоприемните за рок и метъл събития държави. Това включва мегафестивала "Wacken Open Air 2020", който бе насрочен за 30 юли - 1 август, "Bang Your Head!!!""Summer Breeze Open Air", "Rock Am Ring", "Rock Im Park" и много, много други.

   Предстои организаторите на всяко от събитията да обявят политиката си за хората, които са купили билети.

   У нас сме в период на изчакване. Големите фестивали са през месец юли, а извънредното положение засега е до 13 май. Стои въпросът и колко време след падане на основните ограничения ще бъдат разрешени масови събирани на хора на спортни, музикални, кино, театрални и др. събития.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


on the edge 16.04.2020 00:26:27 отговори + 5 0
Комарите в до гребния канал могат да изядат по 5 вируса на един път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 16.04.2020 06:59:29 + 1 2
Сигурно могат. И после като ти смукват кръвчицата получаваш същия този вирус като бонус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 15.04.2020 22:00:48 отговори + 6 2
Забравете за фестивали и концерти в Европа до края на година, за съжаление. Ще е чудо, ако дори Хелоуин и другите през ноември да се състоят. Предполагам, че всичко ще се измести с една година в пакет (за фестивалите). За концертите в зала - може и през следващата пролет. Гответе се за концерти онлайн на бандите. Нещо каквото направиха миналата седмица Ария. Това всъщност си е чудесна идея, защото има и игра с публиката. Аз лично ще се изкефя адски да гледам как Хелоуин представят новия си албум така. Поздрави на всички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 15.04.2020 21:20:02 отговори + 4 1
Вижте хедлайнерите. Май никой от тях няма да дойде и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 15.04.2020 21:12:35 отговори + 0 6
Нашите фестивали са по-яки от вируса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 15.04.2020 22:47:59 + 6 0
Пловдивският канал има антитела срещу всички зарази - те там се раждат и умират! А Челопеч е цветно метализиран, там вирусите ръждясват и се патинират! Ама бандите са от изнежения Запад, деееева Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".