И SELF-HATRED ще участват на "November's Doom Days - January Edition"

18 сеп 2017, 20:14 ч. 434 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Чехия, Пилзен от там са SELF-HATRED, които ще се присъдени към концерта на OPHIS на 21 януари 2018 г., организиран от Autumn Souls Of Sofia. Те са последователи на наследството на чешката дуум метъл сцена, което нтерпретират свой собствен начин.

Основани през 2012 година като препратка и в чест на изчезналата чешка дуум метъл сцена от 90-те. В групата има плеяда от опитни музиканти от DISSOLVING OF PRODIGY, SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY, ET MORIEMUR, LLYR и GHOST IN THE SHELL. Влиянието на тези групи, съчетано с модерна дуум/блек концепция, обхващаща депресив блек и пост-блек нюанси са точно настроенията, които SELF-HATRED рисува.

През миналата година излиза дебютният им албум "Theia" чрез Solitude Productions. Записан и смесен в Hellsound Studio при Honza Kapák (MASTER’S HAMMER, AVENGER, PANYCHIDA). "Theia" носи духа на 90-те, съчетавайки модерния звук и интерпретативността на музикалния фатализъм. Четиредесет минутен динамичен дуум/дет метъл, гмурнал се в дълбините от алегории заедно с бивши членове на Et Moriemur, Dissolving Of Prodigy, and Silent Stream Of Godless Elegy.

SELF-HATRED почти са завършили записите на втория си албум. Той ще е концептуален, изцяло на чешки език и също е записан в Hellsound Studio.

SELF-HATRED ще разделят сцената на Live & Loud с OPHIS и още три групи.

С билети за November's Doom Days (January edition) можете да се снабдите от eTicketsMall. Първите 25 билета ще са в категория „ранно пиле“ и ще са на цена 35 лева. След изчерпването им цената до деня на събитието ще е 40 лева. В деня на събитието при останали налични цената ще е 45 лева.

Doom Or Be Doomed!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".