Билетите за "Tattoo Fest 2011" са вече в продажба

29 юли 2011, 09:02 ч. 336 / 5 0
пред./следв.
От сряда, 27 юли, са в продажба билетите (поръчай онлайн) за десетия, юбилеен "Tattoo Fest", който ще се проведе на 8 октомври в Парти център "4 км", София. Пропуските за събитието се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а седмица преди феста цената ще бъде 15 лв. Ограничен брой билети на цена от 10 лв. има в магазин "Горгон" - София. Всички билети са със серийни номера и участват в томбола с награди от "Sailor Jerry", "Monster", "Sofia tattoo Ink." Предстои и обявяване на още имена от музикалната програма на "Tattoo Fest 2011". Фестът ще започне сутринта на 8 октомври и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални тату-студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи. Очаквайте традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка в разделите: черно-бяла, цветна, голям проект, трайбъл, реалистична и направена на място. На живо ще свирят групи, диджеи ще забавляват посетителите през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми. Водещ на шоуто отново ще бъде холивудският актьор Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от "Хари Потър". "Gothic belly dance", изпълнен от красиви танцьорки, ще очарова ценителите на красотата. "A Sangre Fria Body Art" от Мадрид ще представят спиращо дъха 45-минутно мултимедийно бодисъспеншън-шоу. За първи път ще има конкурс за "Мис Tattoo". Повече подробности за "Tattoo Fest Sofia 2011" - на страницата на фестивала - www.tattoobg.org.

още за:

Tattoo Fest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".