Още информация за "Tattoo Fest 2011"

1 юли 2011, 10:36 ч. 311 / 5 3
пред./следв.
Очаквайте десетото юбилейно издание на националния "Tattoo Fest Sofia" на 8 октомври в залите на Парти център "4 км". За първи път красива татуирана дама ще представи готически бели денс. Новост е и конкурсът за "Мис Tattoo". Поканени за участие са всички дами на възраст от 18 до 80 години. Изисква се атрактивна, нестандартна външност, татуировки, пиърсинг, запомняща се прическа и нестандартен цялостен стайлинг. За участие в конкурса пишете на мейл gorgonbg@gbg.bg. За втори път ще гостува бодисъспеншън трупата "A Sangre Fria Body Art" от Мадрид. Миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба. Фестът ще започне сутринта и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални тату-студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи. Очаквайте традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка в разделите: черно-бяла, цветна, голям проект, трайбъл, реалистична и направена на място. На живо ще свирят групи, диджеи ще ни забавляват през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми. Водещ на шоуто отново ще бъде холивудският актьор Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от "Хари Потър". Очаквайте още подробности...


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lordi's_bitch 1.07.2011 14:46:59 отговори + 0 0
ха яко мисля да посетя тази година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емил Сапаревски 1.07.2011 12:02:15 отговори + 0 0
Какви 30-40 лева, бе пич? Билетите миналата година бяха 10 лв на предварителна продажба и 15 на място. За тази цена на входа всеки получи безплатно питие от Сейлър Джери и с билета участваше в томбола, като поне 25 човека получиха подаръци от нея-бутилки ром, тениски и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.07.2011 11:52:58 отговори + 0 0
Само да не направят пак някъв скапан вход от 30-40лв егати. Аз искам само да позяпам 1 час и да си ходя къв е тоя вход егати. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".