Bill Ward излезе с BLACK SABBATH за получаването на музикална награда

21 май 2015, 20:17 ч. 933 / 2 5
пред./следв.

   Въпреки скорошните словесни престрелки между Bill Ward и Ozzy Osbourne, оригиналният барабанист на BLACK SABBATH се появи заедно с останалите членове на бандата за получаването на Награда за цялостно творчество при връчването на "Ivor Novello Awards". Призовете се дават от Британската академия на композиторите и автори на песни, заедно с Обществото за права на изпълнителите. Церемонията се състоя по-рано днес, 21 май, в Лондон. Статуетката бе взета от Tony Iommi, който потвърди, че догодина "Кръстниците" ще направят "финално турне".

   Както знаете, малко след обявения реюниън на оригиналния състав на BLACK SABBATH Bill Ward се оттегли от бандата и до днес публично изразява недоволството си от предложения му договор. През миналия месец той дори поиска и публично извинение от Ozzy, което не получи.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бухал 21.05.2015 20:19:02 отговори + 4 1
Е хубава работа - кой ги сложи един до друг? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шарън 21.05.2015 22:53:50 + 3 0
А-а-а, то така си беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 22.05.2015 09:04:43 + 2 0
Снимката не е от въпросното събитие, а е на поне три години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 22.05.2015 09:10:57 + 5 0
Всъщност, Ozzy изобщо не е присъствал на церемонията.
http://loudwire.com/black-sabbath-bill-ward-accept-ivor-novello-lifetime-achievement-award/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шарън 22.05.2015 09:59:37 + 0 1
Няма да се учудя, ако скоро прочета И тук, че някой свири с „тънки кабели“, а то ставало въпрос за струни, примерно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".