Бившият басист на KING DIAMOND Hal Patino е преживял лек сърдечен удар

6 юли 2018, 08:47 ч. 1405 / 7 0
пред./следв.

   През изминалия уикенд бившият басист на KING DIAMOND Hal Patino е получил лек сърдечен удар и все още се възстановява в болница в Лас Вегас. Музикантът е на турне зад Океана със сина си Maryann Cotton, в чиято банда свири по време на обиколката.

   Новината за здравословните му проблеми съобщава именно сина му, чието рождено име е Jackie PatinoHal е припаднал на 1 юли, когато групата е била на път от САЩ към Канада. Лекарите са установили, че систоличното му кръвното налягане е 236 единици, при норма 120. В момента състоянието на музиканта е стабилно, но той остава под наблюдение и няма да участва в концертите на Maryann Cotton в Канада.

   През 2014-а, след близо 20 години с KING DIAMOND, Hal Patino се раздели с "Краля" с бурен скандал.

 

още за:

Hal Patino


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".