Hal Patino към King Diamond: "Истинският ти проблем е, че си един уморен и огорчен старец"

20 юли 2014, 23:20 ч. 792 / 10 10
пред./следв.

   Бившият басист на KING DIAMOND Hal Patino разпространи изявление, в което нарича фронтменът на бандата "уморен и огорчен старец" и отрича, че е имал проблем с наркотиците, въпреки твърденията на певеца за обратното.

   След като King съобщи за уволняването на Hal от KING DIAMOND, Patino от своя страна разпространи изявление, където твърди, че му е било предложено "абсолютно нелепо" заплащане за пет концерта през това лято, нарича отстраняването си "неуважително" и настоява, че е напуснал отвратен бандата два дни преди King да обяви, че Patino е "освободен от задълженията си" като басист на KING DIAMOND. King отговори с дълго съобщение на "Фейсбук" страницата си, обвинявайки Patino, че "разпространява груби лъжи" за характера на King и критикувайки бившия басист, че иска повече пари в последния момент, след като останалите от групата и екипа вече са приели същото заплащане като предишната година на европейското турне.

   По-рано днес Patino разпространи следното изявление:


"Аз НЕ съм наркоман!

Всъщност вече се уморявам от всичко това, но чувствам, че трябва да разкажа историята от моята гледна точка (без да отговарям на всяка подробност от изявлението на King, защото ще стане цял роман). След това всеки може да мисли каквото пожелае и да вярва, на когото поиска.

МАМКА МУ!!!? King го е направил отново!

Имам три деца, които използват "Фейсбук" и четат всеки ден новините.

Ти лъжеш и този път, долно и противно е да ме обвиняваш, че взимам наркотици и да ме наричаш лъжец, но това не е изненада за мен, защото винаги е ставало така.

Знаех, че нещо такова ще се случи и King знае, че ако се бяхме споразумели, аз можех да летя до и от репетициите за концертите в Норвегия, но той не каза нищо и аз просто се отказах!

King, как може да ме наричаш лъжец, когато казах, че направи същото с приятелите ми Mikkey Dee и Pete Blakk! Те напуснаха групата преди ти да съобщиш на пресата, че са изгонени!

Редовете по-долу говорят сами по себе си.

Цитат от интервю на Mikkey Dee пред "Music Street Journal": "King и звукозаписната компания казаха: "Mikkey Dee беше освободен от KING DIAMOND, защото искаше твърде много пари, дрън-дрън-дрън." Аз отговорих "Monty, шибан задник такъв, мен не ме изгониха, аз напуснах, копеле такова, ще те съдя, да знаеш." Те лъжеха и когато се присъединих към DOKKEN, King ми се обади и ми каза, че тъй като преди той се е занимавал с разните списания, сега е мой ред да пише за мен по пресата и хората да ме преследват с думите: "О, Mikkey, ти вече си в DOKKEN."

Изявление на King Diamond от 1990 г. - три месеца след като Pete напусна групата: "Pete Blakk беше изгонен от групата, поради липса на ентусиазъм и проблеми с наркотиците."

Както знам и много други хора знаят, Pete беше чист от шест месеца, когато записвахме албума "The Eye".

Относно моето отсъствие от студиото - бях болен от грип няколко дни. Обадих се в студиото и много добре знаете защо не бях там.

Искам всички да знаят, не взимам наркотици, дори не съм пияница, но винаги пийвам по малко уиски за настроение преди да изляза на сцената. Не мисля, че това може да се нарече "проблем с наркотиците".

Накрая - искам да се обърна към King, ако прочете това:

Аз лично не се интересувам от глупостите, които пишеш за мен, повече съм загрижен за децата си, семейството и приятелите ми, които четат твоите дивотии, че съм бил наркоман!

Сигурно си мислиш, че знаеш нещо за живота ми? Нищо не знаеш и никога няма да знаеш!

Истинският ти проблем е, че си един уморен и огорчен старец - това е единственото, което разбрах от изявлението ти.

И за да приключим с това - няма НИКОГА да ти простя! Явно си забравил за подкрепата, която получаваше от семейството ми и особено от сина ми Jackie (известен като Maryann Cotton), който те промотираше по медиите (телевизия, интервюта и т.н.) Когато разбра, че той записва с Dick Wagner и Alice Cooper, ти му обърна гръб, въпреки, че го познаваше от дете.

Прав си - никога повече няма да работя с теб,... защото това получаваш, след като си бил 19 години с KING DIAMOND.

БЛАГОДАРЯ на всички, които изразиха подкрепа и загриженост към мен!"

hal-patino



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dhrtf794w 21.07.2014 15:27:31 отговори + 0 0
На Хал очевидно му се пропуква аргументацията. "без да отговарям на всяка подробност от изявлението на King, защото ще стане цял роман". Няма да отговориш, ама не заради романа, а защото факт за факт губиш, затова ще сменяш темата към деца, роднини, кой бил стар и т.н. Боклук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vazelin 21.07.2014 12:42:22 отговори + 0 0
Аз така и не разбрах от думите на Кинг Даймънд сумата, която всеки музикант трябва да получи за съответните европейски концерти. Е ли тя 1000 евро на човек за концерт, или пък 1000 евро на концерт за цялата група? Два варианта има: преводът на вашия сайт е лош, или самият Даймънд се е изказал неадекватно. Логиката ме води към 100 евро на музикант, разбира се.
Що се отнася до дразгите, щом има бизнес, то ще има и недоволни! Кинг Даймънд отдавна са изгубили хъса и романтиката като група. Всичко е счетоводни сметки и планове. А си спомням далечната 1983 година, когато Мърсифул Фейт свириха на фестивала в Брюж. Тогава ми беше попаднало някакво рок списание, имаше статия за Мърсифул Фейт, както и снимки на групата. Впечатлих се, заинтересувах се, успях да се сдобия с Мелиса и останах в прехлас... Но това беше наистина в далечната 1983-та. На повечето от вас тепърва татковците са почвали да лъскат бастуна през 1983-та...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.07.2014 09:16:07 отговори + 0 0
...и те са хора. Едно е артиста, друго е човека. Мен човека не ме интересува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 21.07.2014 00:57:34 отговори + 0 0
тва вече стана треторазреден турски сериал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 21.07.2014 00:37:32 отговори + 0 0
А така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


кои 21.07.2014 00:22:47 отговори + 0 0
кинг даймънд ли , ами доста хора, включае и мен самия-
зверщина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 21.07.2014 00:13:11 отговори + 0 0
Ужасна история. Най-вероятно и двамата си вярват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пуфф-пафф 21.07.2014 00:00:34 отговори + 0 0
Сърдити старчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До пфф 20.07.2014 23:37:05 отговори + 0 0
а ти шибан идиот ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфф 20.07.2014 23:26:29 отговори + 0 1
Тия някой слуша ли ги? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".