Бившият китарист на MANOWAR Karl Logan осъден на 5,5 години за детска порнография

16 юли 2022, 06:16 ч. 1917 / 19 5
пред./следв.

   Бившият китарист на MANOWAR Karl Logan е получил присъда от пет и половина години затвор за притежание на детска порнография. Решението на съда е било произнесено в понеделник, 11 юли. Logan ще остане на свобода, докато не бъде определено място, където музикантът ще изтърпи наказанието си. Съдията му е позволил той да се яви сам в мястото за лишаване от свобода.

   Китаристът бе арестуван през август 2018 г. в Шалрът, Северна Каролина и му бяха предяве шест обвинения трета степен за притежаване на видео с малолетни момичета. Децата са били на възраст между 4 и 12 години, а неидентифициран мъж е блудствал с тях. По-късно Logan бе освободен под гаранция.

   От MANOWAR направиха изявление, че той вече няма да участва в бандата, няколко дни след като задържането му бе оповестено публично. Karl се присъединява към групата през 1994-а на мястото на David Shankle. Той посети България и на трите концерта на MANOWAR у нас между 2007 и 2010 г.

 

karl logan

още за:

Karl LoganManowar


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aporiser 17.07.2022 14:27:16 отговори + 3 6
Срам и позор за Меноар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 16.07.2022 13:27:23 отговори + 10 6
Сигурно затова рифовете му са толкова инфантилни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 16.07.2022 10:53:35 отговори + 4 1
Е само за даунлоудване и притежаване на няколко клипа не е толкова малка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.07.2022 10:40:36 отговори + 6 1
Много малка присъда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 16.07.2022 14:16:35 + 8 1
Ако погледнеш присъдата на Пийт Таунсенд или на Рикард Сунден - не е толкова малка в сравнение, даже напротив. (И да, знам, различни юрисдикции и так далше, ама...)
Сега, това, че из нета плъпнаха мнения, че *със сигурност* Логан ще получи поне двайсет и пет години затвор (и в статията за него в Уикипедия го пишеше това), е съвсем отделен проблем. Може би правно неграмотни хора, които на всичкото отгоре не са и запознати със случая в достатъчно подробности, не трябва да се изказват с категоричност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".