Картотекираха Karl Logan в затвора след първото съдебно изслушване

30 май 2019, 06:57 ч. 1598 / 6 1
пред./следв.

   Вчера, 28 май, беше първото съдебно изслушване по делото срещу вече бившия китарист на MANOWAR Karl Logan с обвинение за притежание на детска порнография.

   Музикантът беше арестуван през октомври 2018 г. и след това освободен под гаранция от 35 хил. долара. 

   Вчера съдията е наредил задържане на Logan до следващото изслушване, което може да е още днес. Същевременно той е бил и картотекиран в затвора. Това не означава, че Karl е зад решетките, но "примката" около него се затяга.


   В други новини, остават малко повече от две седмици до първия хедлайнинг концерт на MANOWAR в София, който е част от прощалното турне на бандата "The Final Battle" (поръчай билет онлайн).

   До 5 юни може да се включите в инициативата на Joey DeMaio и компания "Метъл посланик", чрез която един от феновете на групата ще има специална роля при гостуването идния месец.

 

karl logan

още за:

Karl Logan


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


666 30.05.2019 17:55:59 отговори + 4 12
Много ги обичат в затвора педофилите.
Нещастник от палячовска група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".