Бившият китарист на MANOWAR Karl Logan може да получи 25 години затвор по обвиненията за детска порнография

25 юли 2020, 06:23 ч. 4333 / 8 19
пред./следв.

   Бившият китарист на MANOWAR Karl Logan може да получи 25 или повече години затвор, след като е признал пред федерален съд в САЩ, че е придобил от Интернет и съхранил детска порнография под формата на снимки и видео.

   55-годишният музикант беше арестуван през август 2018 г. и получи шест обвинения за притежание на порнографски материали с малолетни. Първоначално той призна две от обвиненията и остана в затвора.

   Деянията са извършени между 18 юни и 2 август 2018-а. При задържането му са намерени няколко видеа с момичета между 4 и 12 години, с които блудства неидентифициран мъж. В един от филмите момиче на 10-12 години "се задушава и е видимо разстроено".

   През миналата година делото на Logan бе прехвърлено във федерален съд. Няколко дни след ареста му от MANOWAR заявиха, че той повече няма да свири с бандата. На негово място бе привлечен китаристът на бразилска трибют група на "Кралете" E.V. Martel. Karl се присъедини към MANOWAR през 1994-а, замествайки David Shankle.

 

karl logan

още за:

Karl LoganManowar


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 27.07.2020 10:44:10 отговори + 6 8
От коментарите разбрах, че всеки с такава прическа като на Карл Логан е опасен престъпник и мястото му е в затвора, хахаха!
Мястото на Карл е там по-скоро защото е слаб китарист и композитор, не може да се мери с Рос дъ Бос.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тулуп си 27.07.2020 11:18:36 + 8 3
Нищо не си разбрал значи, хахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лично мнение 27.07.2020 15:24:44 + 5 7
Aко това си разбрал, значи си ограничен колкото 90% от феновете на Manowar
Това ,че някой има психо излъчване не означава, че това е от прическата му или начина на обличане.
(Иначе да, и аз се засмях на това по-долу,че "има нещо да крие с тоя бретон" )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лично мнение 27.07.2020 09:08:55 отговори + 2 6
Както Макето каза така и аз споделям мнението му. Още като се присъедини и от тогава насам винаги ми е бил адски психо изглеждащ. Може да съм си въобразявал естествено и никога не съм мислил, че би бил педофил, но винаги ми е изглеждал като леко мръднал или просто асоциален/социопат/интроверт и имаше нещо нередно в погледа му.
Ама нали... това са си приказки ей така, сега като излезе всичко стана ясно.

Както се каза , няма защо да се казва жалко ,защото не е участвал в композирането и правенето на музика в Manowar толкова много, тъй че не е особено голяма загуба. Да гние в затвора и да умира там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.07.2020 19:55:30 отговори + 15 6
....Работата е драматична!Баси любимата ни музика се напълни с педали....сега и с педофили.Абе толкова палави и въртеливи в тазът моми има...особено край тях,а те....То ние си отчуруликахме на младини,какво остава за тях....Пък те....Откачен свят-АД.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

базил 27.07.2020 12:04:51 + 0 1
Целия свят се изпидираси... вероятно е някаква мода.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.07.2020 19:22:29 отговори + 8 7
Гениален китарист. Не толкова, колкото Рос Дъ Бос, но гениален. Наистина е жалко, че толкова талантиливи хора, създали толкова велиа музика и посветили живота си на изкуството, са такива изверги зад спуснати завеси... Няма извинение за такова нещо, но уви. Някои от най-влиятелните и известни хора на света са точно такива (често в пъти по-лоши) и им се разминава цял живот. Привърженик съм на "не съди изкуството според теореца", ала само като си помисля понякога ми става лошо. "Gods of War" е може би любимия ми албум на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.07.2020 02:25:45 + 9 0
Е, "Gods of War" е писан почти изцяло от Ди Майо и оркестриран от Джо Розлер - пианистът, който свири по турнета с Manowar от сигурно двайсет години вече и който не знам защо още не е признат за официален член на групата. За добро или лошо - предвид настоящата новина, май е по-скоро за добро - Карл Логан нямаше почти никакво участие в композирането на песните на групата, в чиито записи е участвал.

Иначе... Деанам... Трудно е да отделиш изкуството от изпълнителя, който над двайсет години го е представял на сцената, дори да не му е автор, обаче може би няма да е зле да си припомним с колко извращения е свързано изкуството, което обичаме принципно. Харви Уайнстийн го осъдиха на двайсет и колко години за изнасилване и хищническо поведение, а тоя отпадък се е подписал под някои от най-великите филми, които сме гледали. (А и се е намесвал бая грубо в продукцията на моменти.) Някой ще спре ли да харесва, примерно, Тарантиновите филми, продуцирани от него? Или "Властелинът на пръстените"?
Да не говорим пък за рок музиката, нали, дето хора като Джими Пейдж, Дейвид Бауи, Елвис Пресли, Стивън Тайлър и още кой ли не са избегнали затвора за statutory rape най-вече защото в ония времена се е гледало различно на някои неща.

Не пиша това, за да оневинявам Логан или да омаловажавам престъплението му, между другото - щом сам си е признал, да си понесе присъдата.
Просто... И аз не знам каква точно ми е целта, всъщност, обаче май е ясно какво казвам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

жбръц 25.07.2020 12:17:03 отговори + 17 1
Да си готви Короната и Халката за проширяване в дрънголника! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мда 25.07.2020 10:20:22 отговори + 7 2
Искам Феникс на грил да се изкаже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.07.2020 14:07:54 + 17 2
Няма какво да се изказвам - още като гръмна новината, казах, че ако е виновен, мястото му е в затвора. Хич не ми става приятно от тая новина, над половината ми живот е минал с неговата музика, ама каквото - такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 25.07.2020 09:11:41 отговори + 15 2
Затвор за такива гнусари !!! Малко му е , даже..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 25.07.2020 07:22:55 отговори + 24 5
Още като го взеха в групата ми изглеждаше подозрителен. Не, не казвам, че съм пророк и "винаги съм си знаел". Просто някак визуално не ми стоеше добре. И тоя бритон дето почти му скрива очите. Значи има нещо да крие.
И педофил не се става на 55 години. Със сигурност отдавна е такъв просто сега са го хванали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 25.07.2020 08:32:41 + 14 5
Така е, и мен винаги ме е притеснявала тази прическа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 25.07.2020 09:06:59 + 14 3
Мани, аз сега като се замисля колко се кефех на Louder than Hell ....
Оня ден се пробвах да си го пусна и заради тоя калъф изобщо не мога да го слушам вече. Като се замисля, почти всичко бих простил, обаче това е толкова гнусно ..... не можаха ли да го разберат, че с тоя бретон и скрития поглед не му е чиста работата на тоя тъпак. И наистина си прав и аз като си спомням сега, като го видях за пръв път, нещо много ме озадачи в него ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.07.2020 19:29:51 + 14 4
Не че нещо, ама те и пичовете от Слипнот се крият зад маски и не им се виждат лицата. И Джо Лин Търнър се крие зад дълъг бритон и носи слънчеви очила. И Джон Бон Джоуви и Кери Кинг се крият зад слънчеви очила, както и много други. Да не говорим за Слаш и Бъкетхед. Това прави ли ги автоматично някакви изверги, които крият нещо? Не оправдавам Лоугън, но това че някои има дълъг бритон или не му се виждат очите, не означава че задължително крие нещо или че е лош човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 26.07.2020 22:39:18 + 4 0
Анти-терлик не е работата там,че се крият, защото са лоши хора,това е за шоу и тяхна запазена марка.Просто като го видиш на Карл с тоя бритон и то не баш него,ами физиономията му, не ти ли просветва една ''лампичка'' , че нещо така не у ред и има някакво несъответствие ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.07.2020 23:22:45 + 7 1
Да, несъответствието е, че не е нисичък и мускулест като Ерик Адамс, а два метра върлина с лице като на касиерка от "Фантастико" пред пенсиониране. Погледнете снимката от ареста му и ще разберете защо не ходи с по-открито лице. Човекът просто е грозен
Самата прическа, иначе, е същата като тази, с която художници като Франк Фразета изобразяват Конан варварина. Съвсем сериозно. Сигурно това е една от причините и Карл Логан да се носи така.

И хайде стига глупости. След като случаят е разрешен, всеки е детектив и вижда улики. Като прическата е толкова подозрителна, защо никой не каза нищо за двайсет и четирите години, които човекът прекара в групата?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 27.07.2020 22:20:35 + 3 0
Абе Феникс не съм казал,че е грозен,а просто физиономията му е една такава психарска и особено с тоя бритон си е вече next level Един нормален човек ако например види един закоравял бандюга или натрениран боец от типа на ММА,Кикбокс или Самбо и т.н (със синини,чупен нос и уши,аркади) дали няма да му стане едно такова неудобно и несигурно ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".