Blaze Bayley разкри обложката и песните от новия си албум

12 апр 2008, 10:23 ч. 138 / 1 1
пред./следв.
Вокалистът Blaze Bayley (екс-IRON MAIDEN, WOLFSBANE) определи окончателния списък на песните за предстоящия си нов самостоятелен албум "The Man Who Would Not Die". Дискът излиза на 7 юли от собствения лейбъл на певеца, като ще бъде лицензиран и от различни компании за по-глобално разпространение. Саунд-инженер на творбата е James Dunkley, а продуцент - самия Blaze. Ето траклиста, а по-долу виждате и обложката:
01. The Man Who Would Not Die
02. Blackmailer
03. Smile Back At Death
04. While You Were Gone
05. Samurai
06. A Crack In The System
07. Robot
08. At The End Of The Day
09. Waiting For My Life To Begin
10. Voices From The Past
11. The Truth Is One
12. Serpent Hearted Man

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 12.04.2008 14:09:10 отговори + 0 0
Супер чакам го с нетърпение!!! Обложката е супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".