На 3 и 4 май ще се състои осмият национален "Tattoo Fest"

12 апр 2008, 10:32 ч. 165 / 6 5
пред./следв.
Ето и официална информация за осмия национален "Tattoo Fest", който ще се състои в началото на следващия месец:

   На 3 и 4 май в зала "Христо Ботев" в Студентски град, София ще се проведе "Tattoo Fest 2008". Водещ ще бъде Васко Kатинчаров от телевизия "ММ". В програмата са включени: DJ-прояви; много музика на живо с талантливи ъндърграунд артисти; ревю на младежка мода от "Gorgon"; всеки от желаещите ще може да си направи "временна татуировка" с къна, както и да разгледа щандовете на представените студия. До момента заявилите участие студия са 27. За първи път ще има студия от Италия и Турция. Ще има и конкурс за рисунка по зададена тема, както и конкурс за пиърсинг, а за печеливш ще бъде определен този, който който покаже най-много халки и др. подобни украшения. На големи екрани в залата ще може да се наблюдава това, което се случва на сцената.

   Очаквайте още подробности за събитието, когато станат известни.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


carpe_diem 14.04.2008 11:28:53 отговори + 0 0
Мда, и аз веднъж ходих... И въпреки че не съм особено голям фен на татуировки, пиърсинги и т.н. много ми хареса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 13.04.2008 23:35:12 отговори + 0 0
Повече от това не е необходимо.Всичко е кратко и ясно...феста ще бъде много як и си заслужава човек да долази до там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.04.2008 22:28:17 отговори + 0 0
не...флашове или флашки са джобни памети....да нямаш впредвид флешове?)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.04.2008 13:15:03 отговори + 0 0
и флашовете ли са халки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.04.2008 12:27:11 отговори + 0 0
"за печеливш ще бъде определен този, който който покаже най-много халки и др." - ми то е все едно и също момче )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".