Bob Dylan продаде целия си музикален каталог на "Universal Music" за 300 млн. долара

7 дек 2020, 16:58 ч. 672 / 6 1
пред./следв.

   Легендарният американски музикант и композитор Bob Dylan е продал целия си каталог от над 600 песни на "Universal Music".

   Според в-к "New York Times", компанията е платила за историческата сделка 300 милиона долара. Сред композициите са класики като "Blowin' in the Wind", "The Times They Are A-Changing" и "Like a Rolling Stone" и всичко останало до тазгодишния албум "Rough and Rowdy Ways". Включват се и проекти, в които Dylan е посочен като основен автор, което означава че "Universal" няма да е нужно да делят бъдещите приходи с другите автори. Легендарният музикант все още не е разкрил публично причината, поради която се е решил на продажбата на творчество, обхващащо шест десетилетия. 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 7.12.2020 18:34:07 отговори + 1 1
Интересна новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".