BRAZEN ABBOT със световна премиера на части от рок-операта "Draconia"

18 авг 2010, 16:01 ч. 838 / 1 6
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   За предстоящото през септември турне на BRAZEN ABBOT Николо Коцев поставя силен акцент върху инструменталното майсторство на групата си. На сцените във Варна, Пловдив и София BRAZEN ABBOT ще изпълнят части от недовършената рок-опера на Николо "Draconia" в инструментален вариант, а самият Николо ще свири на цигулка за първи път на живо. Това ще бъде и специалния поздрав на Николо и групата му към българските фенове, които ще имат възможността първи да станат свидетели на това уникално събитие.
   "Досега за концерти в България винаги съм ползвал апаратури, доставени от организаторите, но този път изискванията, поставени от новата ни концертна концепция са изключително високи и по тази причина се наложи да дойда със собствените си инструменти" - споделя музикантът. Любопитен факт е, че специално поръчаният за концертите у нас усилвател на Коцев пристигна в България с ТИР-овете на MANOWAR, когато групата посети България за фестивала "Sonisphere". На среща в хотела след концерта фронтменът на американците Joey DeMaio на всеослушание обяви, че е фен на рок-операта "Nostradamus" и покани Николо да бъде между десетките музиканти, участващи в документален филм в памет на Ronnie James Dio, който той прави съвместно с режисьора Neel Johnson. Режисьорът лично интервюира Николо пред камера.
   Предстоящите концерти на BRAZEN ABBOT са допринесли за решението на Joe Lynn Turner да почива на нашето Черноморие непосредствено преди турнето. "Това улеснява комуникацията и подготовката ни" - казва Коцев, видимо доволен от това решение. "Както Joe ще си е отпочинал, а и групата е Змей Горянин, ще свирим убийствено! Благодарен съм на областния управител на Пловдив г-н Иван Тотев за оказаното съдействие в Античния театър. Чух от приятели, че и Бойко Борисов е рокаджия. Харесвам безкомпромисния му стил и затова го поканих на някой от концертите ни!" - допълва още Николо.

    Концертите на BRAZEN ABBOT са както следва:
   15 септ. Варна, Летен Театър от 19:30ч.
   16 септ. Пловдив, Античен Театър от 19:30 ч.
   18 септ. София, Зала Христо Ботев от 19:30 ч.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 19.08.2010 06:40:49 отговори + 0 0
На великите музиканти им стига да кажат 'Идваме да свирим у вас'. А тия тука се обясняват... писна ми да ни взимат за профани и да ни пробутват пладнешки изказвания. Нещото пи-ар у нас не работи... еле пък за метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 18.08.2010 18:06:58 отговори + 0 0
Ама едва ли знаете, че любимата група на Кондьо е Тото Е, вече го знаете, хаха! И аз не разбирам защо намесват постоянно ББ в разни събития, ама хайде... Иначе ще ги гледаме и слушаме тея змейове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2010 18:02:51 отговори + 0 0
ББ е рокаджия колкото Тони Стораро е симфо спийд метъл китарист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ozzyyes 18.08.2010 17:59:20 отговори + 0 0
Е, хайде нямаше нужда да се прави реклама с Бойко Борисов... И аз съм чувал, че бил рокаджия – освен Ивана и Софи Маринова, харесвал и две балади на Назарет и Омега, ама не им помнил имената.. Николо Коцев няма нужда от подобна “реклама”, ефектът би бил обратен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 18.08.2010 16:38:32 отговори + 0 0
Ама пък звучи убедително. За Фандъкова знаех, че е фенка на Металика, ама че и Боко е рокер от класа не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Envy 18.08.2010 16:08:18 отговори + 0 0
Тези пичове - организаторите - са пуснали невероятен прес-рилийз... Бойко Борисов, Змей Горянин, "фронтменът на американците Joey DeMaio"... Много съдържателно, евала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".