Brian Johnson е потвърдил, че AC/DC работят по нов албум

30 яну 2019, 08:45 ч. 2753 / 6 2
пред./следв.

   Изминаха няколко месеца откакто се появиха папарашки снимки на австралийски легенди AC/DC в студио във Ванкувър, Канада, при това - с предполагаемо завърналите се в бандата Brian Johnson и Phil Rudd.

   По-късно новините затихнаха, а от бандата все още няма никаква официална информация какво се планира.

   Преди няколко дни обаче американските грайндкор ветерани TERRORIZER случайно са се срещнали с Johnson на летище, близо до дома му във Флорида и са го попитали работят ли AC/DC по нов албум. Певецът е отвърнал "да", както и че "се е уморил да отрича".

   Все пак, продължаваме да очакваме подробности и официални анонси и за бъдещата творба, и за вероятното последващо турне.

 

ac/dc



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ако 30.01.2019 17:35:03 отговори + 9 3
Брайън и Фил наистина са се върнали,това ще е супер новина,щото с оня палячо Аксел беше адска пародия . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 30.01.2019 09:40:21 отговори + 24 4
Явно е адски трудно, дори невъзможно, когато пълниш стадиони като "Ел Монументал" да слезеш от сцената! И не става дума за пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".