BRIGHT SIGHT с видео към песента "Изкуствен свят"

5 ное 2011, 08:43 ч. 276 / 4 10
пред./следв.
Младата софийска пънк-рок банда BRIGHT SIGHT представя новoто си видео към песента "Изкуствен свят". Парчето е част от първия албум на момчетата, озаглавен "Ехо на душите ни", издаден през октомври тази година. Режисьор на клипа е Георги Николов, а специално участие в лентата взимат популярни лица от родната пънк и хардкор сцена като LAST HOPE, VENDETTA, REDOUND, OGI 23, EMPTY FACE, MELEKH, PERFECT SKIES, РЕЗЕРВЕН ПЛАН, EXPECTATIONS и други. Това е второто официално видео на групата след клипа "2012", който се появи през м. май и също е част от "Ехо на душите ни".

   Около всички нас се напълни с особи, станали от вчера за днес крайно компетентни за всичко, които дразнят със своите претенции и превзетост. Такива хора се усещат лесно и пораждат негативни чувства. Не се държат естествено и лесно си личи, че за тях това е само мода и позьорство. Всичко това нямаше как да не бъде отречено като бъде възпято

   Споделя бандата за своята песен.



Bright Sight

още за:

Bright Sight


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Peter 7.11.2011 12:31:11 отговори + 0 0
@Kill. Защо си мисищ, че твоето мнение е обобщаващо и меродавно? За първи път видях тези момчета случайно на Spirit Of Burgas и страшно много ги харесах.Излъчват много положителна енергия.После бях и на промоцията им и мога да ти кажа, че над 150 човека куфееха и изкупиха дисковете им.Никой не отваряше дума дори, че има някакъв проблем във вокалите.Излиза, че адски много хора харесват всичко в групата,а от другата страна са хора като теб, които се опитват да налагат мнения, че видиш ли щом аз го казвам, значи наистина е така.Отделно всички тези страници,радия,телевизии, за които говориш също държат да имат имижд.Ако тази група беше неподходяща, нямаше да публикуват никакви новини около нея.А да мислиш, че такива банди плащат за ротация е смешно и наивно.Успех на пичовете! Вървят с уверени стъпки нагоре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xmihailx 6.11.2011 23:17:49 отговори + 0 0
Евала за адекватния отговор. Може би малко съм се изсилил с въпросите и посоката им. Прав си за повечето неща, да. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kill 6.11.2011 13:42:17 отговори + 0 0
И ти си прав xmihailx, и ти си прав..
Все пак си имам моето мнение. Познати и приятели в средите - много, така че знам кое как става. И знам защо не от всяка "гаражна" група става нещо.
Сам казваш, че "много от вас мрънкат" за вокалите.
Сега, без да се обиждаш, но аз пънк слушам от двайсетина години. Не е като да не знам..
А защо да не се издигнат тея момчета? Защо да не постигнат нещо много повече? Защо да не размажат малко физиономията на света? Тръгнали са в добра посока.. Творят, заедно са, имат свежи идеи. Рекламират албума из радиа и телевизии, сайтове.. Това не е ли с цел популяризация? С цел достигане до по-широка аудитория?
Никой тук не споменава поп звучене, не знам защо го бъркаш. Не говоря, че трябва вокалът да ми ги къдри галено.. Просто момчето в конкретния случай не се отпуска, откровено си пее фалшиво и пили когато го слушаш. Честно казано с мъка изслушах парчето до края и то поради уважение към Българската сцена, труда и усилията.
Прекрасно е, че са се събрали приятели, захванали са този проект и го развиват и бутат напред. Поначало изобщо не е нужно вокалът да е ходил на солфеж, разбира се.. Но, при условие, че може да пее и то сравнително вярно, че да не дразни ухото. Ако момчетата супер много държат на точно този вокал, да го организират да мине няколко урока. Да отпусне гърлото.. Питаш защо да може да пее.. Ами виж сега.. Последно като проверих, това беше група, с претенции да се развива.. Иначе защо се издава албум, рекламира се, презентира се, правят се видеа.. Ще кажеш за кеф.. Добре, но не можеш да отречеш, че не се търси гига сред приятели, а широката публика.
Тук не се говори и за закостенялост и праволинейност..
Да пробват момчетата малко да пуснат свои записи на неутрални слушатели из чужбина да кажем (ако в БГ сме чак пък толкова лишени от алтернативно мислене).
Съветът ми е.. Да се слуша и чете критиката.. Ако е преобладаваща в дадена насока, значи има над какво да се замислят. Прекрасно е да имаш приятели, но още по-прекрасно е да ти казват къде и кога грешиш..
Силно се съмнявам че 100% от приятелите на групата, които ги подкрепят и им редят суперлативи, са категорични, че вокалът е супер як.
Сега, ако целта е да се популяризират именно на този фон и да бъдат одумвани по тази допирателна, добре.
Изразяват себе си - отлично. Поначало психиката на човека е да изразява себе си, чрез онова което умее да прави най-добре, съответно и обича да прави най-много. Да кажем, че в случея това за тях е музиката. Искат да бъдат чути, да изкрещят на света, да му обърнат хастара и ще го направят, стига вокалът да не те кара да спираш песента след първото му включване.
Българска сцена има. При това доста здрава. И БГ слушателят има опитно ухо, така че ако бандата иска да стигне до повече уши и сърца, трябва да внесе леки корекции.
Каквото и да решат в последствие.. Успех от мен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xmihailx 6.11.2011 09:41:01 отговори + 0 0
@kill Пич, за какъв PR и тонове кинти говориш? Нима не е ясно на всички, че в българската сцена, почти всички банди, които успяват да направят нещо, е само и единствено заради отдадеността и личните лишения на членовете на бандите, както и помощта на приятели.
Колкото до вокалите, за които много от вас мрънкат... Момчета, не забравяйте, че в случая става въпрос за пънк рок. Никой не цели да печели пари и да се издига. Още повече в България... Не се търси поп звучене. Тва че има достатъчно банди, които са го правили, не означава абсолютно нищо. Група приятели са се събрали за да свирят музика и да изразят някакви си техни мнения. От кога за това се иска вокалът да е ходил на солфеж и дори да може да пее. От кога се изисква изобщо хората да могат да свирят? От кога сме станали толкова закостенели и праволинейни? Къде е алтернативното мислене?
Аз също не се заяждам, просто задавам логични въпроси, включително и на себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kill 5.11.2011 16:34:21 отговори + 0 0
Силен ПР имат тея момчета! Евала за музиаката, евала и за композицията.. Но имам едно сериозно предложение. Защо не пробват някой друг от групата за вокалист? Може пък да се получи нещо наистина добро!
Казвам го поради факта, че към момента, този вокал разбива бъдещето на групата!
Могат да имат тонове кинти и най-добрия ПР евър, но няма да мръднат много, много..
Все пак, пожелавам им напред и нагоре, но честно.. Сменете си вокала.. Или го пратете на солфеж.
Забележка: Не казвам това с лоши чувства, нито имам намерение да съм хейтърче, което оплюва наред всичко Българско. Определено и не ме гони дива завист. Казвам го с най-чисти чувства.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


punx 5.11.2011 15:46:16 отговори + 0 0
Много добро ! Хорова част е адски добра, останалите вокали също. Музиката също е много силна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 5.11.2011 14:27:26 отговори + 0 0
Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 5.11.2011 12:30:02 отговори + 0 0
За песента браво...Ама не мога да разбера куцо, кьораво и сакато на покриви снима...То не бяха реклами, клипове, че наскоро и филми... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2011 12:14:52 отговори + 0 0
PIRANHA!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oн! 5.11.2011 10:09:04 отговори + 0 0
Браво, много яко! Само вокала ми звучи ужасно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".