Родната пънк рок банда BRIGHT SIGHT с нов клип и трети албум

15 ное 2016, 13:29 ч. 1135 / 4 5
пред./следв.

   Софийската пънк рок банда BRIGHT SIGHT е готова със своя нов албум. Той ще бъде трети за тях след "Ехо на душите ни" от 2011 г. и "Каквото сееш, ще жънеш" от 2014-а. Предстоящото издание е озаглавено "Остани жив в очите на умората" и традиционно включва осем нови парчета, колкото е броят на песните и в предните им албуми.

   След две години обиколки на България и Балканите BRIGHT SIGHT ограничават живите си участия и от началото на 2016 г. се затварят в тяхната репетиционна, за да композират нови парчета. До края на пролетта са готови, а през цялото лято репетират усилено. Записите започват в началото на есента и отнемат месец и половина до пълното им завършване. Това е първо издание за BRIGHT SIGHT с китариста Иван Крумов, който се присъединява към тях през есента на 2015 г.

   Пилотен сингъл към "Остани жив в очите на умората" е парчето "160", което групата представя с официален клип. Видеото е заснето през последните топли дни на месец септември на басейн в София, като в импровизирано парти участват много приятели на групата. Може да гледате видеоклипа по-долу.

   Промоцията на новия албум ще бъде на 19 ноември, събота, в столичния скейт клуб "Grindhouse". Входът за събитието е свободен, а освен BRIGHT SIGHT, в партито ще се включат и специални гости в лицето на най-близките им групи, с които многократно са споделяли една сцена. Toва са кросоувър бандата от София JFT и пънк рокерите MOIST от Пловдив.

 

 

още за:

Bright Sight


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stooge 16.11.2016 08:46:20 отговори + 0 0
Ако т'ва е пънк, аз съм президент.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 15.11.2016 14:32:52 отговори + 3 3
Изкопирали са най-гадното от американските мазнилежи минаващи за пънк-рок.
Това е по-скоро мазен пауър поп, но е далече от пънк-рок.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 15.11.2016 14:33:18 + 5 1
А за "пеенето" без коментар..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hate 15.11.2016 13:56:36 отговори + 1 2
Обложката на сплит плочата на Контрол, не беше ли същата? Мама му стара!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 15.11.2016 13:33:01 отговори + 5 2
И тоя пич все така скандално "пее". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".