На 4 декември в София започва Балкански пънк рок уикенд

2 дек 2015, 15:57 ч. 833 / 6 1
пред./следв.

   Този петък три балкански пънк-рок групи се събират заедно за три поредни концерта в София, Куманово и Скопие. Българската банда BRIGHT SIGHT в компанията на македонците от GENERISS и сърбите от DOK7 обединяват сили, за да "представят колорита на балканския пънк-рок". Обиколкота стартира на 4 декември, петък в столичния скейт-бар "GrindHouse", продължава на 5 декември, събота в Куманово в клуб "Агора", а на 6 декември групите ще свирят в бар "Браво" в Скопие.

   За BRIGHT SIGHT това ще бъде първи концерт с техния нов китарист Иван, който поема и мелодичните вокали в групата. DOK7 от Ниш, Сърбия, са вече добре познато име на българската публика, след няколко участия в България. Бандата има вече два студийни албума зад гърба си, в които са включени техните култови парчета "Fellacio" и "Tu Smo". За GENERISS от Скопие това ще бъде първо гостуване в София, а самото шоу ще бъде дори още по-специално за тях, тъй като това е тяхната първа изява извън границата на Македония. Момчетата ще представят за първи път пред българска публика песните от техния дебютен албум "On the Brink of Destruction".


 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пънко 2.12.2015 19:47:20 отговори + 1 0
И в неделя BRKOVI Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".