Б.Т.Р. с лайв по радио "Star FM"

23 юни 2009, 23:20 ч. 371 / 5 5
пред./следв.
Б.Т.Р. ще направят едночасово живо изпълнение на 29 юни в понеделник в студиото на радио "Star FM". Поводът за тяхното гостуване е Световния ден за борба с наркотиците – 26 юни. В този ден ще се слуша музика на някои от иконите на рока, станали жертва на начина си на живот като: Tommy Bolin, Jimi Hendrix, Shannon Hoon, Janis Joplin, Keith Moon, Gary Thain, Sid Vicious, Layne Staley, Phil Lynott, Ike Turner, Jim Morisson и др.

още за:

Star FmБ.т.р.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.06.2009 14:46:28 отговори + 0 0
star fm - явно нямате сред близките си хора болни от тази болест... иначе не бихте правили подобни евтини кампанийки... а за бтр какво да кажем... не можем да очакваме красива музика, от група некадърници кръстени на грозна военна машина
съжалявам за всички починали от наркотици и за всички живи, които сме принудени да живеем с кампании като тази.
рок радио хахаха. а станишев не сте ли поканили, може и с първанов да опитате... не ви е срам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.06.2009 14:36:50 отговори + 0 0
бтр са трагични популисти! най-слабата група в бг... страшно некадърни социалисти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 24.06.2009 13:53:36 отговори + 0 0
След толкоз свирене по сбирки на комунистите, очаквам да засвирят "катюша" като им връчат кухарките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Augus 24.06.2009 12:57:15 отговори + 0 0
Тези не се ли научиха да си настройват китарите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.06.2009 10:36:46 отговори + 0 0
Много яко! Само да разбера и в колко часа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".