"ZZ Stop" по радио "Star FM" раздава билети за концерта на ZZ TOP

8 окт 2009, 14:31 ч. 360 / 5 1
пред./следв.
Радио "Star FM" влиза в телефоните на милиони българи, за да ги подготви подобаващо за концерта на рок легендите ZZ TOP в България. Рок вълната ще залее цялата страна с предизвикателство към слушателите: искате ли да бъдете двама от 102-мата щастливци, които ще спечелят билети за ZZ TOP от "Star FМ" и "Balkan Entertainment Company". Изпратете ни телефонния номер на ваш приятел, с когото бихте искали да отидете на концерта. Направете го на тел. 02 / 817 58 58, e-mail contact@starfm.bg или със SMS на 1925, с първа дума 'starfm'. Достатъчно е да слуша радио "Star FM", защото ако някой от водещите го набере, той трябва да вдигне телефона си с паролата - "ZZ STOP". Щом това се случи, вашият приятел на мига печели 1 билет за себе си и 1 за вас.

   Както знаете, легендарната банда идва за първи път в България на 21 октомври за шоу на стадион "Академик" в София. Билети на цени 50 лв., 60 лв., както и 80 лв. за фен зона могат да се купят от мрежата на eventim.bg (поръчай онлайн), включително веригите магазини "Пикадили", "Германос" и "Техномаркет".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.10.2009 14:52:11 отговори + 0 0
Играта от кога до кога продължава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".