Радио "Star FM" класира 100-те най-велики български рок песни

2 ное 2009, 17:05 ч. 1447 / 7 5
пред./следв.
От днес - 2 ноември, радио "Star FM" се заема с нелеката задача да подреди класация на "100-те най-велики български рок песни". Слушателите - феновете на българския рок, до средата на декември ще могат да гласуват на сайта на медиата - www.starfm.bg за най-добрите написани и свирени рок песни през изминалите 40 години.
   "100-те най-велики български рок песни" е третата мащабна класация, която организират от "Star FM". Първите две – "Най-великите световни рок класики" и "Най-добрите китарни сола" получиха изключителен отзвук и признание от слушатели и фенове.

още за:

Star Fm


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Z.L.O. 2.11.2009 21:59:59 отговори + 0 0
Starfm си е с насоченост към класическия рок.Някои слушатели предпочитата точно това.Трябва да има разнообразие в радиоефира , а не 5 станции , като Зрок например(нищо против З-рок и него го слушам редовно). Е и на мен БГ музиката ще ми дойде в повече, но поне ще е за кратко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 2.11.2009 20:52:20 отговори + 0 0
Аман от тъпи класации... ама явно за всеки влак си има... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2009 20:11:29 отговори + 0 0
Пускат едно и също, защото реално вече няма какво... Албуми в стил "суров" метъл излизат по минимум 5 пъти на месец, но огромна част от тях не стават за радиото. Докато рочец вече все по-рядко чувам, та и няма много млади и известни групи, които да поддържат нещата, само дъртаците ако искарат тук-таме нещо ново. :-(
Специално за STAR FM съм забелязал, че каквото имат го пускат и поне се опитват да не повтарят, но просто няма как да стане това нещо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 2.11.2009 17:29:13 отговори + 0 0
Star FM е яко радио само ако спрат да пускат толкова много Форинър и Щурците може би ще излгеждат по яко. А класациите им са хубаво нещо... само се надявам тази да свърши по бързо че в колата трудно ще се слушат толкова много от бг рока... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 2.11.2009 17:17:45 отговори + 0 0
едно и също мелят всички рок станции...да ти се доповръща от бг рок..."класики".не им ли писна вече.същите песни са си...от има-нема 10-15 год.изтъркана работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".