BULLET FOR MY VALENTINE анонсират нов басист

18 май 2015, 07:47 ч. 918 / 5 3
пред./следв.

   BULLET FOR MY VALENTINE обявиха присъединяването на басиста Jamie Mathias към състава на групата. Той идва на мястото на напусналия през февруари Jason "Jay" James

   В други новини, на 18 август ще излезе новият студиен албум на бандата, озаглавен "Venom". По-долу ще намерите официалното лирик-видео на песента "No Way Out" от предстоящата творба.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stakkata 23.05.2015 16:33:05 отговори + 1 0
Звучи много зле миксирано. Крещене на фона на една шумотевица. И едвам доловими рифове на припева. Има хляб да направят нещо силно, не толкова колкото "The Poison", но според мен от последните им неща това най-много ще се доближи ако всички парчета са тежки като това. Стискаме палци и чакаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 18.05.2015 18:33:15 отговори + 3 2
Тая песен кърти отвсякъде ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asf 18.05.2015 17:18:17 отговори + 2 3
Тая песен е правена с metalcore генератора на Adobe Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".