ОСТАВА и P.I.F. с втори концерт в София на 20 май

18 май 2015, 08:03 ч. 1746 / 12 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ОСТАВА и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано - на 20 май, сряда, отново в същия клуб и със същата програма.

В два поредни дни Остава и ПИФ ще зарадват публиката си с около три-часов сет, в рамките на който бандите ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си. P.I.F. вече представиха в Youtube своя версия на песента "Поля от слънчогледи" (https://www.youtube.com/watch?v=EUh1-Nr4WlY), в оригинал на Остава и Стенли. На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета - "Шоколад", "Приказка", "Мини-тяло", "Невидимо дете", "Лондон, Париж, Берлин", "Оставам тук", "Ще дойдеш ли с мен?", "Колело", "Стоп", "Сън в съня", "Океан", "Седем" и много други.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.

Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване!

 

още за:

ОставаP.i.f.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бийн 19.05.2015 00:06:15 отговори + 2 2
Защо има толкова много палци надолу? П.И.Ф. и Остава са две от малкото БЪЛГАРСКИ изпълнители, които не са жалки чалгари или псевдорапъри. П.И.Ф. са една от любимите ми БЪЛГАРСКИ групи още от едно време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Браян Млекото 18.05.2015 10:35:48 отговори + 5 7
„Остава“ са най-яката българска банда - само дето вокалът не обича мъже и това ги отличава от Placebo, иначе даже са по-яки, а Димо от Пиф е ебати пичът и всичките са много яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Това не е рок 18.05.2015 19:28:18 + 3 2
Баце, спиш с чорапите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Браян Млекото 19.05.2015 14:06:23 + 0 1
Откакто затопли - само с един чифт, но зимата съм с три. Как позна, много си умен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".