CASUAL THREESOME представят видеото "Phoenix"

10 дек 2021, 08:22 ч. 582 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Phoenix - една от най-красивите песни от Casualties - дебютния албум на сензационните рок герои Casual Threesome има вече и адекватен по красота и въздействие видеоклип. Бандата ще го представи пред публика за първи път тази вечер, 9 декември, в столичния клуб Строежа с лайв сет в пълен състав.

Изключително активният период за Casual Threesome, свързан с издаването и представяното на живо на първия им албум, участието на Никеца – Николай Воденичаров в култовата рок опера “Исус Христос Суперзвезда” на пловдивска сцена и на Иван Иванов на финала на телевизионното музикално риалити „Гласът на България“, дава крила на алтернативната група. Десет години след основаването си, небрежните джентълмени пуснаха Casualties, който може да бъде намерен във всички аудио стрийм платформи и на диск тук. А днес песента Phoenix, която спечели първо място на конкурса БНР Златна Пролет 2020, буквално се ражда за втори път с хипнотизиращо видео от екипа, с който групата работи и по видеото на "Under Lovin’ Ice”. Идеята, изпълнението, операторската работа и монтажът са дело на Златан Деков и неговия екип. Мотивите в центъра на концепцията на Phoenix се въртят около актуалните теми: самотата и алиенацията, потъването и изплуването, а музикалният клип постепенно прераства в… късометражен филм! Той се казва „Понякога сънувам, че умирам“ и в главната роля играе убедителната млада актриса Нина Василева, дъщеря на Васил Василев-Зуека и режисьора Нина Димитрова. Така песента-инспиратор на филма, който ще има и своя премиера през януари 2022, става част от неговия официален саундтрак.

Casual Threesome представя видеото към Phoenix тази вечер тук.

 

 

още за:

Casual Threesome


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 11.12.2021 09:34:08 отговори + 0 0
Дъщерята на Зуека и Нина Димитрова е ДЕВИНА Василева- не Нина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".