CAVALERA CONSPIRACY обявиха и списъка с песни на "Pandemonium"

26 авг 2014, 16:03 ч. 205 / 1 3
пред./следв.

   CAVALERA CONSPIRACY - групата на бившите членове на SEPULTURA Max и Igor Cavalera, ще издаде новия си албум, наречен "Pandemonium", на 31 октомври чрез "Napalm Records". След обложката групата разкрива и списъка с песни на предстоящата творба. С него продължава и мистерията около пуснатото по-рано за онлайн прослушване второ парче. Два независими източника посочват, че името му е "Banzai Kamakazi". По-рано най-често заглавието бе изписвано "Bonzai Kamakazi". Във връзка с коментарите на някои наши читатели, предполагащи, че не сме чували японската дума "камикадзе", отново обръщаме внимание, че има множество случаи, в които музиканти от най-различни жанрове променят правописа на думите в заглавия на песни и албуми. Оплаквания и препоръки - към самите тях :-)

   Ето и траклиста на "Pandemonium":

01. Babylonian Pandemonium
02. Banzai Kamakazi
03. Scum
04. I, Barbarian
05. Carmunhao
06. Apex Predator
07. Insurrection
08. Not Losing the Edge
09. Father of Hate
10. The Crucible
11. Deus Ex Machina
12. Porra

 

още за:

Cavalera Conspiracy


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 2.09.2014 12:43:20 отговори + 0 0
Ей ме ве, кой ма търси. Значи, аз посочих източниците от които съм прочел думата. Не съм си измислил твърдението, че kamikaze значи камикадзе. Посочих и български и чужди списания като Метъл Хамър и едно друго, сега не ми се търси... Айде Ю-туб няма да го броим за авторитетен източник, но и там така го бяха изписали. И накрая ко излезе, че всички сме сгрешили. Banzay Kamakazi било. Добре. Мир да има. Аз също се извинявам за критиките, както на We rock, така и на другите коментатори. По отношение съвета на We Rock за оплаквания и препоръки да се обръщаме към музикантите и лейбълите, съгласен съм. Семейство Кавалера отдавна има афинитет към промяната на думите, като например From the past comeS the storms от албума Shizophrenia. The Storms не може да са Comes. Би трябвало да са Come, но да не задълбаваме излишно. Важно е да правят добра музика и да ни радват. Хубав ден на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ван 27.08.2014 15:57:54 отговори + 0 0
Признавам грешката си и се извинявам на Werock. Черпех информация от популярни метъл сайтове.
Но все пак, основата на коментара ми беше друга- че грешки има и в двете думи. Умишлени или не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Я да видим сега 26.08.2014 17:27:32 отговори + 0 0
Къде са разбирачите kuzman и ван? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".