MOTLEY CRUE отговарят на Mick Mars, че искът му е "неуместен и неоснователен"

7 апр 2023, 13:29 ч. 1276 / 35 3
пред./следв.

   По-рано днес стана ясно, че китаристът на MOTLEY CRUE Mick Mars, който се оттегли от концертите на бандата по здравословни причини, е завел съдебен иск, в който твърди, че не получава полагаемата му се част от приходите от турнетата на групата. Той се чувства "ограбен", тъй като делът му е намален от 25 на 5%, а и обвини басиста Nikki Sixx, че използва записани партии и не свири на живо по време на концертите. Както и че вокалистът Vince Neil и барабанистът Tommy Lee също частично използват записи.

   Малко по-късно от MOTLEY CRUE отговориха официално и отричайки обвиненията, твърдейки че китаристът е подведен от своите адвокати и мениджъри. Изявлението на групата е както следва:

Искът на Mick е неуместен и напълно неоснователен. През 2008 г. Mick гласува и подписа споразумение, в което той и всички останали членове на групата се съгласиха, че "в никакъв случай оттеглилият се акционер няма да има право да получи каквито и да било парични средства, свързани с изпълнения на живо (т.е. турнета)". След последното турне Mick публично се оттегли от MOTLEY CRUE. Въпреки факта, че групата не дължи нищо на Mick - и при положение, че Mick дължи на групата милиони аванси, които не е върнал - групата предлага на Mick щедра компенсация в чест на кариерата му в групата. Манипулиран от своя мениджър и адвокат, Mick отказа и реши да заведе този грозен публичен иск. Също толкова злополучни са и твърденията му за изпълненията на групата на живо. MOTLEY CRUE винаги изпълнява песните си на живо, но по време на последното турне Mick трудно запомняше акордите, свиреше грешни песни и правеше постоянни грешки, което доведе до напускането му. Съществуват множество декларации от екипа на групата, които свидетелстват за неговото влошаване. Групата направи всичко, за да го защити, опита се да запази тези въпроси в тайна, за да почете наследството на Mick и да продължи достойно. За съжаление Mick избра да подаде този иск, за да злепостави бандата. Групата съчувства на Mick, желае му доброто и се надява, че той може да получи по-добри насоки от своите съветници, които са водени от алчност.

 

tommy lee



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 8.04.2023 17:25:52 отговори + 2 0
Спомням си, че бек вокалите не бяха на живо като свириха в Каварна. Иначе обичам Могли. А Мик ми е най-любим от всички в групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Glarus 7.04.2023 16:14:48 отговори + 7 10
Глем Метъл + Хард Рок + Арена Рок е най-великия жанр в историята на музиката!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шэуэкэаээ 8.04.2023 08:59:48 + 5 8
Бе, я не се излагай! Забавен беше, но не беше кой знае колко стойностен. Еквивалентът на Бритни Спиърс, само че метъл вариант. А и беше твърде лигав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".