Chris Cornell разкрива повече подробности за напускането на AUDIOSLAVE

9 ное 2007, 07:55 ч. 282 / 7 4
пред./следв.
В интервю за "Cleveland Scene" вокалистът Chris Cornell (екс-SOUNDGARDEN) повдига още малко завесата пред причините, които са го накарали да напусне AUDIOSLAVE. Освен неуспеха на групата да достигне отново качеството на дебютния си албум и продължението му "Revelations", Cornell разкрива че е имало и бизнес въпроси, които го тревожат. В един от случаите неназован член на бандата се е опитал да ремиксира няколко песни в последния момент преди излизането на новия албум, без да каже на другите музиканти. Фронтменът споделя, че въпреки, че е бил горд с постигнатото с AUDIOSLAVE, решението да напусне не е било трудно за него.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EDDIE 11.11.2007 19:01:53 отговори + 0 0
Жив лакиран педера.т!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 9.11.2007 22:34:04 отговори + 0 0
никога не съм го харесвал тва момче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2007 18:57:42 отговори + 0 0
много ги разбираш ти музиките бе,пък Корнел малко путкав ми се струва,след тая изцепка.и да ,определено ставаше въпрос за кинти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 9.11.2007 13:53:35 отговори + 0 0
Ми разликата в тежеста на звучене от 1-я и 3-я албум е много голяма.Първият албум беше наистина много як. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".