Christofer Johnsson остава единствен постоянен член на THERION

18 апр 2008, 08:02 ч. 395 / 5 10
пред./следв.
THERION разпространиха следното съобщение:

   Днес ще обявим нещо, което ще шокира всички вас. Четиримата постоянни членове на THERION имахме някои разговори и стана ясно, че имаме различни виждания и цели за бъдещето. По тази причина е най-добре за бандата, за нас по отдлено и за феновете да се разделим, достатъчно време преди следващия албум и световно турне на THERION. Това означава, че Christofer [Johnsson, лидерът на THERION] ще продължи с THERION, а останалите ще изпълняват музиката си със собствените си групи и проекти.
   Ние си оставаме приятели, никой не е разочарован и още имаме да свършим малко работа заедно - сглобяването на материала, който записахме за бъдещи DVD-та.

   Най-добри пожелания на всички, благодарим ви за чудесната подкрепа, която оказвахте на бандата, докато свирехме заедно.

   Christofer, Kristian, Johan и Petter



   Последният албум на THERION "Gothic Kaballah" излезе в края на януари 2007 г.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


NikoletaDusk 20.04.2008 16:32:57 отговори + 0 0
пф..ми да се надяваме,че ще намери достойни заместници..ама нещо ме съмнява....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 19.04.2008 01:36:25 отговори + 0 0
Много жалко, любима банда са тия пичове, аз съм убеден, че Кристофър ще сглоби нов и още по-здрав състав, но няма да има шанс да ги видим в България през следващите 2 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 18.04.2008 19:58:05 отговори + 0 0
То рано или късно се очакваше, но все пак е доста кофти новина. Мисля, че това беше един от най-силните състави на Therion, радвам се че успях на два пъти да ги гледам, че и с Матс. Не знам сега какви музиканти ще търси Кристофър...летвата беше вдигната високо. Доколкото за Кабалата си е супер албум, просто е различен, както бяха предните и както ще са и следващите. Black Adder грешиш за това кой пише албумите - всичко си е на Кристофър и концепцията за Кабалата е от преди 3-4 години пише го в сайта. Все пак си остава любима група ще видим какво ще излезе 2010та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 18.04.2008 18:25:18 отговори + 0 0
Тъжно, наистина. Но все пак това не е краят на Терион. Ще стане нещо като солов проект на Крис, грубо казано.

Отонсно последния албум - направих грешката първо да го чуя на mp3 и почти се бях отказал от него, но незнайно как се реших да си го взема. Разликата е голяма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2008 18:11:00 отговори + 0 0
достойна за съжаление новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стефан 18.04.2008 15:51:04 отговори + 0 0
Как да не струва последният албум? Просто малко сте го слушали. Аз мога да кажа, че съм пристрастен към него. Невероятен е, с него Therion правят най-добрия метъл в света в момента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 18.04.2008 13:24:08 отговори + 0 0
Йохансон си е бил винаги единственият постоянен член. С Кристиян и Йохан записа едни от най-добрите тави, но в последния почти всичко е на барабаниста... съответно последният албум не струваше. Така, че това не е ново начало, а, вероятност за нов Theli или Vovin. Хубаво щеше да остане Кристиян, но така пък заедно с Матс Левен могат да изтярскат нещо много качествено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 18.04.2008 11:37:55 отговори + 0 0
Хммм, че то винаги за мен Johnsson е бил човекът-група и никой, освен него не е важен в тази група. Така че не виждам нищо шокиращо и странно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Soundchaser 18.04.2008 10:37:29 отговори + 0 0
Лоша новина , добра група бяха, въпреки не толкова добрия последен албум . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 18.04.2008 09:43:07 отговори + 0 0
Много се радвам,за което Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".